[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 5

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
以Brienne性格應該唔比人打J
之前:
fuck the fire
fuck the king
fuck Joffrey

之後:
fuck the snow
fuck the queen
fuck dany
brienne俾jaime knight之前
同podrick交換眼神果幾下都好正
下集brie唔死應該都要睇住pod 死
一定唔俾
btw 我想知大隻婆如果知道Podrick 叫過雞會點

呀無俾錢唔算嫖.......
灰蟲個FEEL濃到
https://youtu.be/DpD47mmlei4?t=85
同呢幕好大對比
佢個角色本身係為左領便當而生,而家S8 仲有份仲想點?
強烈希望
Game of Thrones 改名為 Jaime's Redemption
cersei 知道龍母有三條龍都研究武器對付條龍,大把野可以做啦 咁撚串做乜撚,我串親你?
cleganebowl
如果佢地咩多餘野都唔搞 一登陸就打爆西后 之後坐上王位動員全國軍隊加3龍打NK 贏面係咪大好多
Ned Stark正一大仆街黎
當日如果唔係Jaime殺左Mad King
佢就成功炸城, Ned Stark一定死埋
Jaime正接救左佢條命
仲係到周圍唱人Kingslayer
係呀你咪八陳冠希樣添😆
佢係個interview入面講佢好期待呢場戲同kept herself private
所以應該冇替身
Lena Headey 係因為大肚一定要用替身
Emilia Clarke 紅左唔係唯一原因
佢講過成套戲大部分都得女人露好唔公平 所以係合約入面寫唔露同係訪問入面公開講希望多d男演員露j
啲女權真係痴線
紋身好易用化妝遮
佢拍呢場戲既時候大肚一定要用替身
Tyrion係情傷?
Agger
唱衰我占
好似係肥佬唱佢,ned本來提議佢去黑衣軍團
公道d講s1父權味極重
依家權力轉移姐
除左女權之外,其實女性演員一直都不公平對待,你可以了解多d先屌佢係唔係女權左膠。
外國女性演員,片酬低過男演員,被要求全裸演出唔係新鮮事。你諗下龍母唔係露波咁簡單,真係全裸俾人睇晒,你係香港想搵個女演員咁演都難啦。同埋開頭肯露都只係因為龍母演藝生涯岩岩開始所以先咁搏,有左人氣有邊個女星仲想露。
就算Jaime 冇殺
肥佬同ned都會殺架喇
可能比Jaime 收頭尾刀嬲先唱尻佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞