[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 5

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
叫晒啲老弱去crypts, 跟住自我製造危機
如果真係咁,啲編劇要畀火燒
你都識講佢係鐵匠
you've been hit by
you've been struck by
無可否認
gendry同podrick某幾個角度係幾似
Gendry 正好多
Podrick毒毒地
gendry大隻
podrick肥喎

樣側面好似
s6 trailer唔少人認錯過
lena headey本來都露開
戰狼300
而家都收收埋埋
你本身答緊上一句「加上佢有大鵰」> 「加上佢扑野勁」
咁條友佢reply我佢係認錯左Podrick 同Gendry
所以我當然都認為你都認錯人

不過你要咁講都無錯既,佢扑野(金屬)的確係勁,亦無人話過Gendry 大唔大鵰........

睇Arya 今集事後個樣就.....
其實係唔用得佢個身體,佢成身都係紋身
第一集300全盛時期
佢係正在個樣好古典成個皇后咁
口音又正
Podrick 今集已經型仔左好多啦
之前又真係好路人feel,連d 衫都係雜兵款
如果佢揀果個係Podrick下集可以死而無憾
雞:巧巧天 唔使俾錢
Podrick 成日跟住大隻婆,應該連J 都好耐無打過
第二集絕大部份人都有便當feel
照咁講
Tyrion一離開King's Landing就冇搞過女
書 龍+蛇個仔入面未死
俾太監狸貓換太子
Tv直接 cut走咗個角色
冇Jaime封Brienne做knight果幕
應該係part 3
https://www.youtube.com/watch?v=66_0lCbLvH4
原來我直接貼左part 2無貼1
renats
renats
6 hours ago
Everyone’s shook faces with the Arya & Gendry scene is what I live for!! 😂😂

唔同啦,Tyrion 佢獨立好多free 好多,佢一off duty 就可以去叫雞啦
Podrick 連飲杯酒都要大隻婆點頭先飲得呀陰功,我好懷疑佢有無私人時間,無就連J 都無得打,又或者夜晚訓前偷偷地打咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞