[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 5

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
過到黎都熱死班WW 無事嘅
iron bank唔係永久中立?
r/freefolk好似有人早air time 十幾個鍾報料
yes
最後寫歷史書 = song of ice and fire
佢話要有史意嘅書名
唔好講唔想知
究竟最近got定end game人氣/討論度勁啲
生意佬既野
佢有左 難分真與假
我覺得佢扮有bb 呃jaime stay with her + fool tyrion
如果真係有 仲同個ironborn搞野
死咗無人寫書
真點主角光環
tyrion同varys叻嘅係玩政治同收風,依家打第二次LongNight大戰講打仗邊輪到佢地出聲,編劇好自然唔會著筆佢地兩個度橋,輪到輪Jon Snow同Jorah Mormont等等獻計,龍女都講到好白叫Tyrion留返條名等佢第日幫手對付Cersei。
未必真係有咗,預言話佢只會有3名子女
反而dany係咪真係不孕
一唔對路,又夾鳩佢走佬
走佬界專家
有無諗過佢有個仔
全球嚟講應該end game,就咁美國就唔知
片尾都係將軍嚟
night king唔知喺唔喺度
https://youtu.be/RfI_mUIvYq8

畀首歌洗咗腦救命
you can call me khaleesi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞