[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 5

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
Arya 冇啦啦閪痕 依下有d格硬黎
我覺得jaime唔一定愛佢 但肯定有少少意思啦
JON SNOW 打私生子之戰都行最頭,咪又係無事
正路都係剩低果2條打冰龍
似係為gendry立定先多d
鋪左咁耐 arya點都會開下無雙 話唔定殺埋龍先死
Brienne開左啦咩
EASTWATCH 班友都見証到條龍幾撚痴線,然後BRAN 又話俾龍母聽佢有條龍俾NK 復活左黎用,JAMIE 都見証過同條龍打有幾恐怖。
但班仆街仲有心情扑野,REU,玩營火會
唔準你話我SER BRIENNE FKING TARTH 係老處
如果你聽朝99%要死
你今晚會做咩
其實好感激HBO令我有生之年睇到GOT既結局

就算同書唔同,至少有個結局

等肥佬真係唔知有無機會睇到書既結局
佢地就係覺我有得打,先聚埋一齊打
點知而家又認為自己99%聽日要死,玩野咩,一早大家返鄉下算啦
睇到night watch最後個3條友話 最後一個死個個幫其他人燒屍 好感動
廢Jon 死過架啦冇事既
Hodor會唔會再出場
大家心知就算有龍都好都會死傷慘重
死前放鬆下人之常情啫
次次睇親都想知點解Bran可以衰咗咁多
唔係應該仔咩
留種丫嘛
變哂WW咁點
啱啱先睇
笑撚到仆街 乜giant’s milk好撚老尷
應該咁講 佢地都覺得有得打 但可能要死好多人 有可能包括自己 好彩既先死唔去 所以未到去到99%咁極端 只係悲觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞