[最終季] Game of Thrones 權力遊戲 Season 8 劇情討論區 5

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
Cersei 都有著墨過整把大弓去射龍 佢地完全無理過
隻ww dragon飛埋黎噴一下火 d步兵就已經
咁佢地有2 條龍, 點計都2打1
black water gate係因為派左兵對抗robb stark ja
佢現屆政權鐵衛隊長喎

龍媽同tyrion依家嚴格上黎講仲係叛軍
仲諗住有得睇佢露點
中世紀歐洲騎士都有資格冊封其他人做騎士
肥sam送劍嗰幕我覺得好正
加上有大鵰
正直終需______
我覺得hound會死
Mountain 留比Arya 打
鋪返d角色關係係有需要。用頭兩集加深返角色之間嘅感情,提醒返觀眾點解鐘意呢d角色,下集殺曬佢地嘅時候觀眾先有感覺。第三集唔知死幾多件呢
He knows nothing
Jon呢啲人坐咗上iron throne都應該好快畀人隊冧
今集交後身後事都話拖時間既人係咪on9?
要打打殺殺去睇transformer, john wick
咪同北境之王一樣囉,上咗去都拿拿聲讓位
人哋嘅傳統嚟你會唔會話你用筷子食飯好bud?
gendry私生子黎點會係姓baratheon
Gender waters先啱
其實因為今季得6集 所以好怕頭2集都未打
驚講唔晒
Night watch真係男人浪漫
明明之前既人好重聲譽
好多名門望族都會派家族既人去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞