Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
開始完 之後真係冇 去咗瞓覺
或者Pd 可唔可以俾啲主角佢做下
但似乎好多時都係俾有效果嘅成員
近期甚至乎係近年, 我都冇乜印象有邊集佢係做spy 呀主題角色
以前 佢真係多嘢講好多 同gary 又多互動 甚至做不良智孝間唔中打下啲成員幾好笑
唔洗理條友 出名廢up
有人罵戰佢就最落力煽風點火
依家見親佢個名都唔覆 由佢單機算
同意
都唔知佢真係唔適合做呢類型綜藝定真係已經唔緊張呢份工
不過喺running man 浸咗咁多年就算唔適合
觀眾都會expect 佢反應會好啲
下車事件之後 智孝真係無左動力咁
佢上其他節目仲係好活躍

其實唔止佢 鐘國都無咁落力
未換pd同熊孩子之前佢都係無乜鏡頭
屌你老尾智孝瞓足成集
你次次都FF 懵鐘有路其實你係咪有病 ?
你邊句睇到我ff懵鐘有路呀on9仔
懵鐘條線依家係節目組推 節目效果唔討論得?
咁你咪上佢地官方ig問係咪有病

上面又屈9其他人唔係討論rm
柒撚左就縮埋喇 煩唔撚煩呀你
無興趣同你討論呀 過主喇
FF 到迫人同意就太 ON9
我原本以為出黎會有團體Game
點知原來講下野又入翻去
其實下車事件係咩
玩劉邦不嬲其他成員都係以為有其他贏既目標鳩行,無端端做乜會話其他人無機會贏
睇開頭我仲以為會好似劉邦2咁成員想逃出貨櫃,跟住在石靜靜雞out佢地如果唔係既話其實成集玩貨櫃最後加d野收尾好過同時哂左貨櫃個設定同劉邦5呢個設定
你見佢中場出黎團體生活都好似啱啱訓醒卒哂眼咁
佢近排係咪有劇拍? 好似好攰咁
簡單講就係 電視台想換人
節目組同成員溝通不足 搞到出左新聞之後
鐘國同智孝先知俾人炒左
跟住全員決定唔做
最後電視台挽留節目繼續
佢剪左頭髮 好似唔知拍劇定戲
哂左個貨櫃,玩返以前走佬設計應該好好睇
鍾國走2次
你咁講完我又諗起好似發生過
正常啦佢地幾個咁多年感情,佢地幾個係型既
咁都三個負皮,原因係咩
道地搵智孝做代言
好暖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞