Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
智孝gary好格格不入喎
真係一pair完全為節目既組合
一d都唔自然
私底下完全唔聯絡
好多時智孝都被動配合
預左俾mc粉屌
其實gary都無昭雯咁融入running man氣氛入面
當然佢有種特質吸引到某群fans係事實
gary 個性格似乎得 haha 夾得埋 , 可能因為都係 hiphot 底
算啦 有冇劇本呢啲野 何必介懷 只可以連劇本都係之前既有趣過依家
gary突然能力者嗰陣時真係好型
佢同在石都夾架 仲有後期同光洙
仲有佢嘅吸引力係在於 唔講嘢唔講嘢突然之間一句勁好笑
有冇cp感同夾唔夾兩樣嘢嚟喎,我都唔認為佢哋cp感好真情流露,但係智孝同Gary係合作上係好夾㗎喎,佢哋一組嘅勝出率好高
講講下Gary同世贊做乜講昭旻引戰feel
昭旻係好融入同大家成個氣氛都係朋友咁,嘻嘻哈哈嘅氣氛,但係Gary同其他人係一齊努力咗幾年,係戰友家族嘅感覺,根本兩件事性質唔同咁都比較到

利申 唔係mc粉
講得好
明明之前黑昭旻
幾時有黑過?冇人身攻擊冇針對佢淨係講下觀眾感受都叫黑?有冇諗過係你哋太敏感
格格不入
頭嗰幾集特登撮合可能係 但之後都係?
好似其他巴打咁講 好有引戰feel
仲要講gary無昭閔咁融入 呢句我覺得真係想屌
吓唔評論佢哋私下嘢喇始終你唔知我唔知
但係佢兩個以節目partner嚟講咁都唔合拍
基本上佢兩個一玩couple race 10次贏7次仲要有節目效果喎
會唔會係你本身唔中意mc所以否認晒佢哋咋

同埋點解又要拎昭旻出嚟比
一陣比完又話人7012 fans玻璃心
因為殘體字
同意
可以話mc無火花但如果話gary智孝格格不入或者gary融入唔到真係好格硬嚟
唔好啊 佢想引你屌
然後話7012又抺黑昭旻
因為直接 copy file 名 , 佢地咁有潔癖唔知睇開邊個字幕組 ?
唔係今個post,之前嘅事
係囉,點解會有負評講個information出黎咋喎
你搞撚笑?我最近先見到有rm討論post,今個post先開始留言,請問又點之前呀
Sor 誤會
唔係講緊你
毒撚pd把聲最易認
太監聲

另外依家有個女pd
唔知係咪以前大神光洙王鼻玩個靚女新人
屌你啦 你係連登打殘體字
仲要理直氣壯 你打過隻字唔得嘅
gary上過節目話佢地私底下無聯絡
完全同事關係
你話佢地合拍咪合拍囉
我就覺得智孝同佢D互動比較生硬feel
最記得有次好似白雪公主 智孝勁驚佢又kiss多野
一pair贏唔贏圍內玩好多時都有d劇本性質啦
至於同嘉賓就一定無咁合拍就住就住
智孝早中期一直都有ace角色係身
基本上唔會講到佢玩game太廢
除左拍石鎮/被人背叛
佢不嬲top partner黎
而gary不嬲玩game唔差
話晒突然能力者
贏真係=合拍?

至於點解拎昭旻出嚟比
比咪比囉
都唔明你地點解討個論都要就住就住
我又唔係比較你地最憎既邊個做得邊個唔做得
gary真係俾唔到融入左running man大家庭既感覺我喎
早期唔熟 中期一樣唔多融入 之後走左直頭無聯絡
昭雯話咁快就融入左入去
咁又唔講得
成日覺得個毒撚pd好想做羅pd咁...
又出鏡又扮嚴謹揸正啲規則又幫自己改花名...
私底下同成員唔多熟係真
光洙咁易fd都好似同gary唔多熟咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞