Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
明明番兜早期d game都大把野玩
咁樣直接抄人idea真係好仆街
今期唔係話冇笑點
但係情節方面真係好多bug
仲要係抄人真係好仆街
6粒鍾困係入面真係人都癲 應該唔會
提外話其實而家rm收視唔係好返好多咩?
同埋都覺得佢地做到咁多年咁成功其中一個原因係上去玩果班都玩得好放,香港永遠做唔到
running man係請啲嘉賓上去玩
香港嗰啲所謂綜藝節目
好似獎門人呢啲
係請啲嘉賓上去畀啲主持人玩
點同
一部
SBS RM上部5.0%(+0.5%)
SBS RM下部7.0%(+1.0%)
MBC 蒙面歌王上部5.6%(+1.1%)
MBC 蒙面歌王下部8.2%(-0.3%)
KBS2 社长的耳朵是驴耳朵上部 3.9%
KBS2 社长的耳朵是驴耳朵下部 5.7%
二部
SBS 家师父一体上部未出,上周5.4%
SBS 家师父一体下部6.1%(-1.7%)
MBC 穷民丈夫6.4%(-0.9%)
KBS2 超人回来了上部9.7%
KBS2 超人回来了下部14.0%
(这周起开始分段,上周整体收视为11.2%)
晚9点
SBS 我家的熊孩子1部17.9%(-0.3%)
SBS 我家的熊孩子2部20.6%(+0.9%)
SBS 我家的熊孩子3部23.5%(+2.9%)
MBC 冤大头的恋爱上部1.9%(-0.3%)
MBC 冤大头的恋爱下部1.9%(-)
KBS2 Gag Concert5.9%(-)
係咪算差?
rm製作組而家真係好廢 好心換左班友用條新team啦
有7算高 通常都係5-6
幾時有個錯覺收視好返好多
之前唔係最差d咩?
差唔多 你可以wiki望下
今集其實都算唔錯
但第一part 同後面真係唔太有關連
同埋個設定有小小問題
光洙要打開保險箱先知信封
但打開左就會大神射中入治療室
佢再出到來就已經等同自爆
其實唔駛俾光洙其他任
只要佢令到在石夠唔到其他人
已經可以贏又唔駛自爆
有排最差好似平均3-4
係之前毒撚pd成日出黎做訪問吹既錯覺
近期最高雙位數好似係懵鐘玩鞦韆?
所以sbs要佢2個下車係幾on9既決定
rm賣點真係只係睇成員點發揮,制作組諗啲game好垃圾
今集除咗在石,光洙,女嘉賓之外,其他人只係遊戲道具,冇任何情報比佢哋知發生緊咩事,冇得揀幫邊個,只係用嚟增加在石難度兼用嚟分辨間諜兼且比光洙拎out在石提示嘅道具人
再講在石光洙對決完全係比劉占士邦贏嘅特輯
第一,在石有助手光洙冇
第二,間諜無需治療,即係間諜一離開治療室已經輸一半
第三,在石out間諜方法係pd親口講,光洙要搵咁多個人放蛋先有提示
第四,蛋同水槍邊個快唔使講都知啦
今集有昭旻話比智孝聽佢個盒係邊,兩個女成員都算好少互動
拆散佢地多數都唔好睇
反正收視係唔係都差唔多
不如一次過換曬個crew佢啦
還掂成員照舊個節目就死唔去
希望呢套野長便長有啦
其實都仲值得睇落去既,對上果季都好好笑
呢度係傾韓國版 RM
好中意昭旻同智孝咋嬌
覺得佢兩個私下感情唔錯
上年年頭有集開場講昭旻激嬲咗鐘國 昭旻即刻搵智孝訴苦
兩個都好得意
乜我講緊大陸rm套垃圾咩
見你話咩上果季 , 支那版又啱啱轉季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞