Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
啲game無聊到....
好撚無聊呀死肥仔pd
今集好悶
兩個pd都係肥仔
呢個斯返毒撚pd好啲
果個唔會有個死字
一返黎變左dancing man個pd呢排係唔係睇得太多跳舞片鐘意左睇跳舞就加落節目到
又1million dance studio又jabbawockeez,唔知以為係舞蹈節目

成集又係睇成員互動,王鼻瘋狂派膠
一見到屌左出聲,唉
等睇今集收視升左
啲遊戲OK 啦 , 智孝少有咁多蝦碌鏡頭 , 我就覺得幾啱佢
有冇人係開頭講hk場嗰陣見到自己個樣
冇智孝同王鼻派膠依集應該玩完
智孝其實走呢個風格好過係咁金手ace啦
始終都係綜藝 越係咁就越好笑
唉屌 一開頭講笑都有啲笑點 一睇到上大巴 心情就好鬼差
前半還可以
後半有少悶
但比起以前
無咗啲on9劉在石Game
已經好咗好多
我反而覺得行ace風格好啲 以前好多令人深刻嘅經典位都係用智勇創造 好似智孝收起投票用紙 鐘國逃獄兩次咁 係而家製作組愈嚟愈冇創意 遊戲過程冇推理反轉
智孝多返鏡頭係好
但係啲遊戲真係
好撚on9
running man 都有抄人 前幾集1億忍手果集好似係抄左
今集火車果個我睇youtube 外國節目都玩過
唔知係咪抄
智孝估到係玩左右腳好叻
屌當我無講過
呢個PD 係唔係之前瘋狂桶叔叔?果個垃圾PD?
無啦啦做乜又搵番佢
其實都冇計 要體諒下 唔係體諒個製作組
而係王鼻都年過半百 鍾國又有痛風舊患 唔會好似以前咁有D咁激烈嘅玩法
依家班製作組不時都會出到D令到體力差嘅成員都贏到嘅追逐戰
好似抽咣嗰集或者係未知身分唔撕得嗰類黎拉返勻個實力差
但唔係個個禮拜都出到D咁好睇咁解姐
其實我都明 舊成員都開始年紀大 只係好懷念巔峰時期 翻睇幾多次都唔厭所以sem break打算由頭睇一次
呢個pd係咪好鍾意拍人坐巴士
好撚煩呢個pd係要狂罰成員黎換取綜藝效果厭啦屌 連人地存摺都要拎黎玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞