Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
上面張相都唔係專登show啦 影緊前面後面無啦啦入鏡姐
你要覺得我帶有色眼鏡我都冇計
之前一直推懵鐘我都覺得好夾硬㗎
只係我未知有呢個post先冇講過嘢
我只係覺得而家節目組見到有gimmick就想不斷推呢啲line
同見到有好多懵鐘粉就推懵鐘一樣
同原本好自然嘅家族感覺本末倒置咗
而且我都冇話個cap圖有問題
係話點解有人dislike原因在於節目組不斷硬推

Btw唔係有意見就係唔鐘意全昭旻 我一直都覺得佢好好笑 似係你哋帶有色眼鏡多啲
我知 我都冇話張相有問題我係話最近節目組愈嚟愈hard sell啲line啫 不論懵鐘定國旻 自自然然咪幾好 我反而覺得光洙同昭旻條line仲自然 推推下又唔推
又互咬
太長唔quote
我諗有人以為我唔鐘意昭旻
我只係唔鐘意最近節目組不斷hard sell
不論懵鐘定國旻
我只係覺得自自然然仲好
rm一直sell都係慢慢建立嘅家庭feel
而家搞到內地個翻版咁不斷係到提有幾close
光洙同昭旻明明條line幾好又冇咗咁
光洙:驚善彬唔鍾意,不了
講咁多廢話原來係光旻黨,吊,晒嶋氣
Sor你估錯咗 我係all孝黨就算智孝配昭旻女女line我一樣鐘意
唔好咁敏感啦你 唔通我鐘意智孝就唔鐘意大神咩 睇得嘅就成班都鐘意㗎啦光旻啲互動係好笑喎
又好似真係公佈之後就冇聲氣 但係佢哋真係幾好笑 整條忙內line都好呀
諗返起其實上年年中開始無哂之前啲互動,計返時間應該係啱啱開始拍拖嗰陣(當然唔排除肥仔pd開始接手想轉下風格)
國旻兄妹鋪左成兩年 你仲想點
所以減少追逐戰都好應該
其實 椎間盤突出 係咪由於拍rm先至引起
抑或係平時的姿勢不正確而導致?

係咪30打後好常見
其實近幾年香港都好多人確疹有
但RM全部成員都有應該真係太操勞
你睇返初期集數其實真係好搏命做撕名牌
而家減少咗追逐我其實覺得開心
關咩事,拍戲動作片d演員都大把傷啦
你估佢地剩係得rm咩,鐘國跳舞仲傷啦
鐘國好似係細個斷過腳可能因為咁會仲嚴重
佢長短腳就係因為斷過腳
準備睇今日最新呢集!!
希望正常番小小
屌 鐘國

智孝今日短裙
Cls又水炮
又換番做褲
呢條死肥系真係好廢

拍啲野好似拍av咁
有晒基本大綱 換下人物 角色名
就當新一集
屌你老味
喱番去廠玩啦呢啲

好撚垃圾呀死肥仔你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞