Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
我記得預告係要搵假屋企人
有內鬼呢啲正路唔特別好都唔會咁差㗎
但係鍾國 成日揸住支箭?
係啲遊戲set得on9呀你明唔明
好睇嘅係成員嘅互動
啲遊戲好似夾硬砌出嚟咁
老老實實第一個game同之前啲on9巴士game有乜分別
只不過地方唔同啫 仲要玩咁撚耐
今集好撚好睇喎
前半part成員搞笑
後半part都算幾刺激
其實光洙本來冇得輸

佢事先已經知爺爺嫲嫲係假,再加個hint:假嘅係兩男一女
懷疑名單得4個男仔:光贊哈旻
自己本身一定唔係,咁其餘三個撕曬就一定贏(一假兩真),然後撕埋爺爺嫲嫲就完
後面個個都可以直接out人咁
今集我覺得幾好,係玩接龍耐咗啲但係後面用返之前舊橋用得幾好,而且成員互動嘅氣氛好正
光洙咖啡車嗰兩part笑死真係好似自己細佬妒忌家姐對其他人好咁
應該係cut咗佢哋搵到道具,不過唔知點解鐘國成日拎住把箭
手痕想搵野揸下
我開頭都以為支箭有用
大神玩光洙真係睇極都唔厭
以為咩事叫光洙望個飛機,點知又係撚光洙
我覺得每集都揾下有活力,有效果既嘉賓會幫到個氣氛會更好,例外世贊雖然有努力,但好似都係夾夾不入咁,可以試下換左佢

利申:Running man鐵fans, 會睇到佢到100歲
佢一撕人就會開始俾人圍攻
因為成班一定當佢係假
但係製作組一開始扮有三個假孫 就係為咗整到啲真孫tk呀嘛 tk完就唔會做到你呢樣野
同埋你知有時光洙做啲嘢出位少少已經畀人tk死咗
所以其實我覺得今集個規則整得算平衡
嗰part其實估到 因為大神根本成日叫光洙返屋企
不過大神轉數快記得自己係女人比光洙摸胸嗰part又係好好笑
我覺得比預告好好多 以為會好悶
但比想像中好
林秀香幾靚
今集幾好
雖然心裏面都係掛住7012但依家新嘅成員嚟咗兩年之後其實睇睇下都幾warm幾好睇
冇人會信佢,佢一開始就撕同自殺冇分別,同在石一樣,成班追佢黎撕
因為搵唔到定位比佢
劇組好似都無幫佢設計個角色
所以先格格不入咁
我都覺得今集幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞