Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
一部

SBS RM上部未出

SBS RM下部5.4%(-1.6%)

MBC 蒙面歌王上部4.1%(-2.5%)

MBC 蒙面歌王下部7.1%(-1.1%)

KBS2 社長的耳朵是驢耳朵上部未出

KBS2 社長的耳朵是驢耳朵下部未出

二部

SBS 家師父一體上部4.3%(-0.6%)

SBS 家師父一體下部5.3%(-0.8%)

MBC 窮民丈夫4.5%(-1.9%)

KBS2 超人回來了上部6.4%(-3.3%)

KBS2 超人回來了下部10.9%(-3.1%)

晚9點

SBS 我家的熊孩子1部15.9%(-2.0%)

SBS 我家的熊孩子2部19.0%(-1.6%)

SBS 我家的熊孩子3部21.3%(-2.2%)
依家熊孩無啦啦玩家姐x鍾國 可能真英已經比d fans煩到唔想玩
熊孩子都跌 2% , RM 跌 1.6%算啲乜
全線下跌 姐係韓國當地因素影響啦 兒童節出晒去慶祝
黃金假期
放三日
係咁架啦
我識既韓國人都好多去左旅行
又撞正兒童節
果兩三日帶晒啲小朋友去everland loeet world
就算唔講Game Setting
玩福不福都識得轉過另一隻
唔會又用返桶叔叔
係 有時唔需咩大製作 簡簡單單都已經可以好好睇

啲hater成日係到7012
永遠剩係識緬懷過去但又不願面對現實
每次都會Click入去睇下有幾好笑
又話rude又話not funny
搵昭旻就主角又話Somin show
上集又唔嘈話在石show
集集都有特定主題架啦,嘈嘈嘈
仲係到話7012,都過左兩年啦,悶唔悶
呢啲桶叔叔,數人頭既福不福
同埋唇印既mini game就應該留返做mini game
要拎道具先過下場
點會有天才PD諗到全集都係福不福
再加公費外遊福不福咁醒
個毒撚PD
去到英國都帶撚埋桶叔叔都痴撚線
咁條友咪鬼睇囉,你唔睇關我咩事,以為自己好大影響力咩鐘意7012冇問題,但gary唔做,唔通去返6條友個個時期?個個時期沉到執笠咁款,唔係個時洗咩要話換虎東入黎。而家多左成員,火花又多左,好多時都靠成員火花去支撐個集內容。做得rm成員,製作組專為佢做一集有咩問題,個個成員都試過。
其實呢度都有好多呢啲人
自從gary走咗就冇再追
而家想追返
近排有邊集係好睇?
今集
近期441 蜜蜂嗰集都幾好睇
7012唔鐘意新人都算
點解依家會變到接受世贊反昭旻
自從gary走了,加了兩個新人,成日覺得智孝無以前咁活潑咁有心機咁
409 jennie鬼屋
啱啱電視睇到
道地新出個支纖解茶係智孝賣廣告
聽日買支支持下先
唔知超唔超越到解綠茶嘅地位
都成年啦
我以前都唔鐘意梁世燦,差唔到到憎嘅地步
但係經過咁多集,我覺得佢地都合作得好好又有火花
搵到自己個角色同定位
唔會話無所事事無作用,又肯做下把位,又有小聰明
漸漸都覺得呢個組合其實係掂
好係要讚要欣賞
睇個綜藝都咁怨恨,其實好本沒倒置
男仔同女仔分別,一黎男成員都多,再者個感覺係gary走世贊補入咁,同埋可能大部分人對男仔個啲圈冇太多反應,容易接受。相反女成員本身得一個,你加多個就肯定好顯眼,同埋有啲人就覺得係會搶原本女成員嘅位。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞