Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
智孝依家咁幾好呀,派下膠其實都岩佢性格,又唔會派到無左ace個character既,佢贏果陣咪都係ace
無哂我地最憎既才藝/乞食/桶叔,差唔多全部新遊戲,又有王鼻智孝派膠,由頭到尾無乜悶場。

公道講句,今集算好睇喎真係。
你都啱 佢懵下懵下都好可愛而且rm轉型真係無可避免 只要一日仲做我都會支持
有冇數過今集有幾多慢鏡
見親都忍唔住飛
雖然可能都係扮出黎,但我覺得派膠貼近佢真實性格多過佢係ace
今集收視真係全年新高
8.1%
心情有啲矛盾
大神玩9石鎮真係好多方法
唔係話佢悶 係佢成日整d對成員黎講係懲罰嘅後果黎做效果
明明有d條件係成員做唔到好似上次英國飛機同鱷魚呢d咁
啱啱睇完,幾好笑呀其實
今集我幾乎係由頭笑到尾覺得好睇
但一上嚟見咁多人話無聊話垃圾
今集根本好睇
好多互動無停過wo
完全無冷場無想飛既位
話悶應該對rm啲人無咩感情
今時今日仲睇緊rm都係因為睇左8年感情
下集有主題背景又係可以期待下
唔係話佢悶 係佢成日整d對成員黎講係懲罰嘅後果黎做效果
明明有d條件係成員做唔到好似上次英國飛機同鱷魚呢d咁

但係果幾集收視即刻高番
今次專輯係2個月後既國內fans meeting
有意義呀 唔算為罰而罰
pd 鄭贏了
呢個活動係有意義,同埋製作主題曲我都好期待,但做乜野要加特技舞蹈,呢個選擇冇必要加落去,得罪講句成員啲年紀已經唔細,又有傷患問題
咁fm自然係有意義 但佢d內容有九成王鼻都做唔到
我自己覺得到時fm可能咁多種舞蹈又係轉盤抽籤幾選一咁
依家變相係拎d野出黎拋人
如果真係輸左4選1 抽中左可能都只係做簡單特技
或者造馬表演默劇呢
本身都唔太對呢個pd有期望,但game 幾好,比到成員發揮空間,成集其實幾好笑

鍾國對下車好敏感
明顯係拋啦 成班邊有一個做到果種特技舞
一係造馬抽中默劇 一係做弱化版特技
會針對番rm做唔做到同做出黎既效果
所以咪話d兌換唔到嘅野點解成日要拎出黎玩
我諗個pd諗橋係諗點樣折磨成員多過諗d好玩嘅game
揀自己
嗰幕好可愛心都溶
我明,但我覺得件事咁有意義,你可以個懲罰擺4種舞蹈,可能係jazz,hip hop,現代舞,呢啲等等,寧願擺4種舞係成員做到好過擺特技舞但又做唔到我想睇成員跳jabbawockeez啲舞,好想知會跳成咩樣
想扮內容好豐富咁掛
同拋到佢地交貨扮到好驚
你都啱 咁睇個pd好唔腳踏實地
啲懲罰為做今集效果而無諗2個月後真係要表演既情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞