Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
鬼mt:三個人搭電梯有鬼就停4樓

今集:三個人入房有冒牌就播歌
開場果陣在石話昭旻同智孝唔熟

Between,好想睇智孝去LA旅行究竟仲有冇
我覺得懵鐘仲夾硬過國旻
哈哈次次提懵鐘嗰個moment 都覺得哈孝仲好睇

Between 有冇哈孝同好
哈哈真係當佢妹咁錫
好大機會無
大神差光洙一下額頭都已經無左回事
haha 最大條刺係食過智孝嘅大檸檬 , haha俾人一提就尷尬到想死

好睇真係稱唔上wor
D套路又係咁 搵提示去縮細範圍
然後最尾一定係2選1

究竟係game唔夠定拍到後面都無鏡頭
第1隻game竟然可以拉到咁長
Rm啲剪輯幾時先可以唔好咁復古,濫用慢鏡,節奏又慢,一個game(本身)冇咩笑點又可以播勁耐,睇返新西啲剪輯,一刀剪真係正好多,永遠唔會悶,節奏啱啱好
應該夠,我見有一part直頭放係角落位播少少就當出左咁我估pd鐘意第一隻game掛

之前有集講話有個秘密基地都冇左件事,智孝遊行單野分分鐘拖完就算數。以前仲有崔民秀獵人都冇繼續
先唔講今集內容 個毒撚pd成日剪自己入去
鬼電梯嗰下有驚喜好多
講開新西...
有時有啲俾佢一刀剪咗嘅位反而引起咗好奇心想睇埋落去..
PD都冇左仲旅咩行
今集最尾道歉返上幾集抄襲內容
肥仔PD係咪做左替死鬼
好撚煩 又唔知自己乞人憎
女嘉賓好靚
用羅PD同毒撚PD比 會唔會對羅PD有啲侮辱
呢個pd係咁既風格, 開場介紹+第1個game起碼去左半集,第2個game 大cut, 然後最後30分鐘(甚至更少)最終任務...
次次最終任務都係搵提示....推理...2選1
剪接又怪 好多野都無交代

搵到D專用物品又唔知係咪可以做特別野
其實最尾鐘國拎住支弓箭係做乜
呢個pd d最終任務成日都set個時限, 反方既勝利條件話就話有2個 (out目標/守到最後無被out), 但傻既都會揀守到最尾(反方通常人少,好難進攻), 變相反方根本唔駛點主動出擊, 正方人係多但前兩個任務d提示基本廢既,就算加埋最終任務d提示又唔夠確定邊個係反方, 結果拖到最後都係要最終審判2揀1
以前最終任務,反方本身都因為有任務要完成所以點都要出手進攻,又唔會有乜野時限,後段點都肯定會知道邊個係反方...
講開提示又係幾失望
final mission 求其搵一個提示都有用過前面大半集玩game 拎嘅提示 搞到前面努力贏game都唔知為乜咁
最低B係D提示話疑犯係AB型血 或者身高170以上
咁可能要估下邊個黎啦

點知原來下面會寫埋係邊D潛在人選出黎
仲要有個D罐頭'woo~'聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞