Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
又關世贊事?
雖然RM近年走下坡 ,但每個星期有得睇佢地互動已經好滿足 希望拍多一集得一集
但個毒撚pd完全hea拍咁,借RM個名呃飯食, 其實有冇咩方法可以表達到意見,定係韓國嗰邊啱睇呢啲
粒骰應該做過手腳 有一面特別重 搞到係咁出一
真係好撚憎池石鎮
石鎮叔同鐘國真係唔可以係同一隊
石鎮叔完全累隊友
王鼻哥好慘 集集都比人圍
今集鐘國繼續追擊石鎮
石鎮四面受敵俾左成萬銀乜都冇食落肚
不如唔洗請PD啦,在石一個人都諗到4-5個小遊戲
反正每集都係小遊戲+飯卷+水炮彈
好地地完左成集又唔得既
無啦啦又Cut 10分鐘跳舞,下集先一次過播等唔切?
明明members贏左可以自己揀跳咩
個PD請人編隻咁既舞好多輸唔起既感覺
一路睇佢編隻舞
屌仲難跳過PD揀出嚟嗰啲
根本就輸唔起
你睇runningman贏個陣鐘國指住佢笑得幾開心
不如唔洗plan唔洗fan meeting project第幾彈啦
PD你做埋主辦搞曬佢啦
點可以做到手腳出左2次3 1次5 同2次6???
你估好似強國乜都係假咩
返黎第3集
rm又要公開道歉
佢有面特別重 咁相對應出嗰個數既機率咪特別大
扔左11次 有6次都係出一 真唔真啊
按概率計 有3/6概率賺到錢 已經玩得過 但係pd話唔扔有3萬 咪就多咗啦 pd邊有咁好死 鐘國就係發現有問題先唔扔 直接攞3皮算
睇左段新聞,完全製作組自己拎黎衰
呢排rm係咁要道歉,再中招遲早俾製作組搞到冇得睇
咩事要公開道歉
字幕組要比人抄魷了
冇計, 呢條PD以前各種明裡暗裡都想趕懵智走咁,懵智贏親都係細視窗交待算(最好情況,成個遊戲CUT左唔播都唔係新鮮事), 如果唔係蒙古行嗰排根本已經可以強推懵瘋LINE(甚至順勢推埋國旻兄妹)
不過呢幾集破壞王智孝都多好多鏡頭
拿拿聲炒咗個毒撚啦
冇料扮四條
屌你老母鄭哲民 以前睇rm根本唔會睇手機 依家有啲位唔使睇都知會點 同一類畫面出現咗唔知幾多次 扮工都扮好啲啦屌 個game有晒彈床我以為有新嘢玩 點撚知又係啲5秒quiz輸咗就水炸彈 水炸彈形式換咗當人睇唔出 成集都好似佢以前做過所有集數嘅合集咁 所有嘢都熟口熟面 冇啲新意

最後 跳舞嗰度真係輸唔起 成集拍完都冇用
以前播食飯環節多數係因為有任務(eg 記低上菜次序)而家擋食飯環節係因為口中搶食
王鼻成集都被針對好慘明明佢係兄
搶肉食個度鐘國直情冇眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞