Running Man 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
支那版睇左半集已經頂唔緊熄左
支那版好似就黎收皮
正常既,韓版主持到嘉賓玩得放好多又唔錫身好睇好多,其實香港如果有電視台出錢做同d明星可以玩到咁放其他都應該可以做得唔錯,但係冇乜可能
陰陽合同之後大減薪更加無人願做 , 請非中國人又要打重稅
香港地既藝人好似個個都拋唔開身段
之前獎門人都叫可以俾人笑下佢矮
依家搵阿姐同蘇永康做主持個個都好似怕曬佢地
仲有阿Bob森美呢啲串佢一句要串翻你十句既mc
仲未計有幾多藝人係玩得,可以俾後輩任玩任講
所以都係算把啦香港
係,撇除韓國果d乜乜醜聞,由電視劇,綜藝,歌星點解人地可以爆上黎爆得咁快真係有原因,電視劇種類多,綜藝玩得放同試新野,人地真係借成個商場黎玩,係街同你玩,歌星個個都基本唔唱得都跳得,香港歌星一代比一代差
昭旻岩岩黎果陣,以為佢地將會好多互動,在石又幫佢地起哂懵瘋姊妹外號咁。結果除左一開始去蒙古好似都冇咩印象佢地同一隊做過d乜
蒙古嗰陣啲互動幾好睇,但依家冇晒
上次忙內隊加埋智孝就好

不良勞氣姐姐+背叛長頸鹿+瘋孩子+影薄小鬼頭其實都應該正
食返以前鐘國和孩子條line
睇下黎緊智孝去LA會唔會揀昭旻做伴,不過製作組好似唔係幾鐘意配佢兩個一隊
其實可以叫做乜都試下囉,拍左咁年好難集集個個人都有發揮
昭旻都好大機會
單獨2條友 無理由揾有老婆同女友既去
不過睇個勢會係撚鐘國去
話唔撚定真係一齊埋
講真鐘國同昭旻仲似過同智孝推佢同智孝果排兩個幾老尷,擺明兩個都唔想。
智孝好主動下話
未來couple都係佢講
老尷係因為成班小學雞式起哄
真係咁抗拒點會仲叫老公老婆
其實懵鐘重點都唔係loveline
係睇其他成員點玩佢2個
好老實一男一女要一齊就一早會一齊左fdzone左好難會過電
鐘國似果d唔敢拍拖果d
其實已經秘密結左婚 (滿意未?)
過主喇 滿意未滿意未
金鐘國同昭旻愈黎愈熟
唔係想引戰

做咩呢個post總有啲人一聽到智孝同鐘國就咁緊張衝出嚟
我就真係唔信之前係咁講懵鐘會無同佢兩個私下夾
特別哈哈同鐘國咁熟 鐘國真係咁反感我唔覺得哈哈會集集講

如果鐘國咁唔想同智孝而節目組覺得要有love line
其實當時係可以推國旻(特別有集昭旻叫完鐘國老公

做咗咁多年我真係唔覺感情會差得去邊
點解講到同昭旻就好正同智孝就唔得

利申 唔中意懵鐘
唔熟先奇啊
個個星期見 見足成年有多
仲要有common frd(光洙世贊
事先聲明 我本身好鍾意智孝
但係 今集,佢真係好「煤」
好想睇多啲佢嘅鏡頭但係奈何,
佢真係連講一句野 回應成員嘅野都冇
如果係以前 起碼同在石 光洙嗌下交打下佢
都叫進取少少 有下效果

我講呢段說話唔係想踩智孝
不過我自己本身鍾意智孝
睇到呢集會有一種「做咩呀智孝 點解好似咁唔爭氣」嘅感覺
其實智孝好有觀眾緣
希望在石嗰啲可以幫佢拎返啲效果啦!
我都係咁諗
好想睇佢主動同表現下
上次疑似spy嗰集 有多啲機會發揮又淨係講 發誓唔係我

今集開頭同石仔講嘢仲諗住係好開始點知最後影都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞