(有感而發)謝安琪同張繼聰真係好出色

385 回覆
5539 Like 94 Dislike
駛你講咩 你公司啲同事係上面發爛渣咁po曬啦
你po多次唔知仲有冇錢攞喎
英皇就01收購東方新地 01都仲有笑鳩羊生同容姨俾人拉嘅 08年女銀得主喺年尾忽然靠一首自稱合唱歌嘅但其實係feature嘅嚟勉勉強強計落airplay
岩岩金像獎 幾年前佢應該真係好得閒,成日見到佢落場打波
當依家化妝技巧可以幫你變臉
都重有傻仔會指控人整容
連人個女都搞鳩埋
你仆街死啦
死賤種
又可以食軟飯
驚人話阻住地球轉 容祖兒希望衛蘭攞獎
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20171031/mobile/bkn-20171031160708938-1031_00862_001.html

好虛偽好嘔心
你死完全家就去搞白事啦孤兒仔
Juno咁有性格,都主動搵kay合作,證明kay真係有料!

聽阿kay上電台訪問其實係一種享受,佢講嘢真係好有文有路

佢兩公婆都好值得人欣賞!
Juno咁有性格,都主動搵阿嬌合作,證明阿嬌真係有料!

點解見唔到雞容, 定係雞容查實唔係太紅所以冇咩嘢值得見報?

我茅頭只係英皇, 娛圈毒瘤, 冇咩好爭議
唔使宣傳都爆場架啦
熱字頭個位已經護主護到大家都認得佢d招數
你老母同阿嬌一樣被人屌到黑曬啦
快啲翻去幫佢執骨啦
入得英皇第一樣就係整容
宜家英皇見雜誌做唔住,ig就搵kingjer,YouTube就自己整埋個冤枉娛樂
開始扮良心企業掛
除咗幫旗下藝人做公關, 自己都要做吓
谷到先算啦,
真。勁敵楊千嬅一早係影圈打滾啦

女神著衫越黎越型
同埋公道講句 容祖兒唱功的確係勁 要論唱功kay的確係比下去 但容祖兒啲作品咁多年都一成不變 再望下kay啲歌 已經玩緊好多唔同新元素 唔係一味請打手喺連登度人身攻擊就得 鷹皇咁樣盞令雞蓉更多人憎
其實早年有上過各大論壇既華語樂壇區就知英皇打手真係通街都係
比起張氏夫婦 瓊姐洗到底先痴線 仲要紅埋
咁其實愛怪物的你咪又係同人食完餐飯傾數傾ap返黎唔好spin啦
香討果班CLS
太多ON9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞