(有感而發)謝安琪同張繼聰真係好出色

385 回覆
5538 Like 94 Dislike
睇呢個post跳得好緊要
緊係又係條打手係到不停踩謝安琪

笑撚到仆街
一有Kay post就有打手入嚟踩
但從來冇見過有吹奏艾辛嘅post
鬼撚到
佢哋又要屈我哋係打手

拿,見你地咁想知,話你地知喇
我冇話特別鍾意咩歌手,基本上香港所有歌手,除咗謝安琪之外,我都鍾意
我唔鍾意謝安琪係因為佢份人太虛偽
連佢個伴娘,佢個仔個契媽王菀之都同佢反面,仲作首歌串佢,可想而之呢個人個人格係幾咁有問題
不過佢PR做得好,幫佢買大量打手同佢洗版
我就真係睇唔過眼
送首歌俾你地,慢慢聽
https://www.youtube.com/watch?v=vllNJAhc5Z0
兩個真係靠自己努力
特別係張繼聰 俾人話靠老婆 就係tvb做喜劇殺出一條血路 到tvb過橋抽板封殺佢 佢呢家就向電影發展

幾時有封殺佢
係tvb 同佢間公司反左面咋

咁同封殺有咩分別 套誇世代張繼聰咁重戲份 宣傳都無佢份

張繼聰自己都話好可惜啦
我唔知佢地用咩方式去合作
但講到tvb 過橋抽板
呢到係咪唔支持謝安琪既就係打手

唔一定
但擁護蛋記嘅十居其九都係打手
謝安琪同容祖兒
我兩個都有聽 兩個都鐘意

上面講到一個淨係出情歌冇內涵
人地老早就有隻我的驕傲 唱到阿婆都識唱
仲有空港 黃色大門個啲唔係 真係得情歌
雖然情歌都真係佔大部份
但咁樣話人冇內涵會唔會太過表面

同埋容祖兒早年都係比人笑佢艾辛
笑佢玩春卷 仲話埋佢老母一齊玩添啦
唔洗講到謝安琪好慘 容祖兒就平步青雲

唔係好知點解兩邊fans 都要講到對方係舊屎咁
同出面c朗 vs 美斯一樣
明明兩個都係好歌手

謝安琪唱live唱到啲飛走到上外太空都叫好歌手?
王菀之、Gin Lee、GEM呢啲就好歌手喇

唱live 的確係唔掂
但如果真係咁差 唔會生存到今日

露肉囉
呢到係咪唔支持謝安琪既就係打手

係啊,快啲走喇,一陣你就俾人話你係打手架喇
睇呢個post跳得好緊要
緊係又係條打手係到不停踩謝安琪

笑撚到仆街
鬼撚到
佢哋又要屈我哋係打手

我冇話特別鍾意咩歌手,基本上香港所有歌手,除咗謝安琪之外,我都鍾意
連佢個伴娘,佢個仔個契媽王菀之都同佢反面,仲作首歌串佢,可想而之呢個人個人格係幾咁有問題
我就真係睇唔過眼
送首歌俾你地,慢慢聽
https://www.youtube.com/watch?v=vllNJAhc5Z0

想知點解首歌關謝安琪事? 有無source?
00後就唔該收皮早啲訓
新地追擊gem個期我諗你都未戒奶
自己上網典睇啦on9仔

傻閪 區區一個屌晒全港嘅八婆雜誌東方新地就話容姨造鳩佢東方新地除英皇藝人之外有咩人冇屌過 影視圈楊怡咪一樣俾東方新地追擊佢用賤招封殺徐子珊 炒吓啲八婆新聞都已經可以算係追擊 你都算好笑

邊撚到有人話容姨做鳩佢
係英皇為咗保住旗下藝人地位而造鳩其他人
不過睇你個款都係容姨忠實fan屎愛屋及烏明嘅

你地唔係好鍾意當英皇造鳩謝安琪係容祖兒特登造鳩謝安琪然後拎翻春卷啲流料出嚟屌咩
幾時有封殺佢
係tvb 同佢間公司反左面咋

咁同封殺有咩分別 套誇世代張繼聰咁重戲份 宣傳都無佢份

張繼聰自己都話好可惜啦
我唔知佢地用咩方式去合作
但講到tvb 過橋抽板

謝安琪班打手係咁自我中心架啦
英皇娛樂打手全面進場
笑撚到仆街
鬼撚到
佢哋又要屈我哋係打手

我就真係睇唔過眼
送首歌俾你地,慢慢聽

想知點解首歌關謝安琪事? 有無source?

當年佢同技安琪兩個都係環球
想捧是但一個
兩個本身好姊妹,但結果有人落嘴頭
結果大家都知係點架啦
Ivana去到東亞之後,第一隻原創廣東大碟,就整首歌俾佢喇
傻閪 區區一個屌晒全港嘅八婆雜誌東方新地就話容姨造鳩佢東方新地除英皇藝人之外有咩人冇屌過 影視圈楊怡咪一樣俾東方新地追擊佢用賤招封殺徐子珊 炒吓啲八婆新聞都已經可以算係追擊 你都算好笑

邊撚到有人話容姨做鳩佢

你地唔係好鍾意當英皇造鳩謝安琪係容祖兒特登造鳩謝安琪然後拎翻春卷啲流料出嚟屌咩

因為英皇要靠抹黑對手先穩固到雞容地位
好難怪人咁諗架喎, 代價嚟, 定係要當佢係受害者之一?
( Show Blocked User - 熱茶袋走 )
英皇娛樂打手全面進場

謝安琪打手全面進場
謝安琪真係愈睇愈順眼,講野好大方又得體,Juno算唔算佢貴人,一路揾佢合作,張繼聰真係由比人笑靠老婆做到揾到自己個方向,依家就咁見到佢都覺得好有喜感
謝安琪真係愈睇愈順眼,講野好大方又得體,Juno算唔算佢貴人,一路揾佢合作,張繼聰真係由比人笑靠老婆做到揾到自己個方向,依家就咁見到佢都覺得好有喜感

謝繼聰幾耐冇出過嚟,佢仲有撈緊咩
邊撚到有人話容姨做鳩佢

容姨有啲醜照除咗蘋果之外有啲都係東方新地放出嚟㗎喎 以前佢啲醜聞難聽得過現代聖母瑪麗亞嗰啲多多聲
英皇娛樂打手全面進場

謝安琪打手全面進場

連人個女都搞鳩埋
你仆街死啦
死賤種
好心你地d謝安琪fans唔好一味將你地偶像塑做到受害者搏同情不如多d宣傳佢d音樂多d叫佢練歌以實力說服人 講真有邊個當紅歌手係當年八卦雜誌當道既年代無俾人抹黑?但係得謝安琪fans成日提住佢地偶像幾慘幾冤屈
謝安琪同容祖兒

雖然情歌都真係佔大部份

明明兩個都係好歌手

冇話佢淨出情歌,指佢不斷出k歌,同埋佢的確冇內涵
但乜黃色大門真係唔係情歌?

容姨有啲醜照除咗蘋果之外有啲都係東方新地放出嚟㗎喎 以前佢啲醜聞難聽得過現代聖母瑪麗亞嗰啲多多聲

係呀 最出名咪同老母做雞囉
有名你叫臭雞容

放醜照代表啲咩, 好中立好一視同仁呀?
點講都改變唔到要靠抹黑對手先穩固到雞容地位

係呀 最出名咪同老母做雞囉
有名你叫臭雞容

哎呦 我都未提瑪麗亞啲黑材料已經忍唔住發癲了
謝安琪同容祖兒

雖然情歌都真係佔大部份

明明兩個都係好歌手

冇話佢淨出情歌,指佢不斷出k歌,同埋佢的確冇內涵
但乜黃色大門真係唔係情歌?

容姨打份工啫, 咁搏做咩呢
都冇對手了
英皇娛樂打手全面進場

謝安琪打手全面進場

連人個女都搞鳩埋
你仆街死啦
死賤種

做乜咁激動
你起張相入面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞