(有感而發)謝安琪同張繼聰真係好出色

385 回覆
5539 Like 94 Dislike
拿,見你地咁想知,話你地知喇
我冇話特別鍾意咩歌手,基本上香港所有歌手,除咗謝安琪之外,我都鍾意
我唔鍾意謝安琪係因為佢份人太虛偽
連佢個伴娘,佢個仔個契媽王菀之都同佢反面,仲作首歌串佢,可想而之呢個人個人格係幾咁有問題
不過佢PR做得好,幫佢買大量打手同佢洗版
我就真係睇唔過眼
送首歌俾你地,慢慢聽
https://www.youtube.com/watch?v=vllNJAhc5Z0
張繼聰自己都話好可惜啦
我唔知佢地用咩方式去合作
但講到tvb 過橋抽板
唔一定
但擁護蛋記嘅十居其九都係打手
露肉囉
係啊,快啲走喇,一陣你就俾人話你係打手架喇
想知點解首歌關謝安琪事? 有無source?
你地唔係好鍾意當英皇造鳩謝安琪係容祖兒特登造鳩謝安琪然後拎翻春卷啲流料出嚟屌咩
謝安琪班打手係咁自我中心架啦
英皇娛樂打手全面進場
當年佢同技安琪兩個都係環球
想捧是但一個
兩個本身好姊妹,但結果有人落嘴頭
結果大家都知係點架啦
Ivana去到東亞之後,第一隻原創廣東大碟,就整首歌俾佢喇
因為英皇要靠抹黑對手先穩固到雞容地位
好難怪人咁諗架喎, 代價嚟, 定係要當佢係受害者之一?
( Show Blocked User - 熱茶袋走 )
謝安琪打手全面進場
謝安琪真係愈睇愈順眼,講野好大方又得體,Juno算唔算佢貴人,一路揾佢合作,張繼聰真係由比人笑靠老婆做到揾到自己個方向,依家就咁見到佢都覺得好有喜感
謝繼聰幾耐冇出過嚟,佢仲有撈緊咩
容姨有啲醜照除咗蘋果之外有啲都係東方新地放出嚟㗎喎 以前佢啲醜聞難聽得過現代聖母瑪麗亞嗰啲多多聲
連人個女都搞鳩埋
你仆街死啦
死賤種
好心你地d謝安琪fans唔好一味將你地偶像塑做到受害者搏同情不如多d宣傳佢d音樂多d叫佢練歌以實力說服人 講真有邊個當紅歌手係當年八卦雜誌當道既年代無俾人抹黑?但係得謝安琪fans成日提住佢地偶像幾慘幾冤屈
冇話佢淨出情歌,指佢不斷出k歌,同埋佢的確冇內涵
但乜黃色大門真係唔係情歌?
係呀 最出名咪同老母做雞囉
有名你叫臭雞容
放醜照代表啲咩, 好中立好一視同仁呀?
點講都改變唔到要靠抹黑對手先穩固到雞容地位
哎呦 我都未提瑪麗亞啲黑材料已經忍唔住發癲了
容姨打份工啫, 咁搏做咩呢
都冇對手了
做乜咁激動
你起張相入面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞