(有感而發)謝安琪同張繼聰真係好出色

385 回覆
5539 Like 94 Dislike

咁撚樣都叫女神
起哂格咁嘅「女神相」,真係別有一番風味
蛋記真係好垃圾
華麗之后就係想谷容祖兒做影后,但結果係唔成功
反而覺得謝安琪無之前咁靚,可能年紀大左
Kay話社會歌都唱過,依家好多歌手都唱呢類型歌就唔駛佢再重複,所以先轉風格突破
希望joey都有突破,可以試下自己監製都好
見過佢兩公婆幾次 佢地真係好nice好有禮貌

聽到kay個訪問 真係覺得佢好成熟 對人好好
:「你攻擊我都算啦 衰都係衰我姐 依家係影響到人呀」
兩夫妻都好撚正
咁不如你又解釋下呀容姨pretty crazy唱得有幾好,可以值得拎出反駁人
分手總約在雨天係k歌呀,咁dt’z it , tmd, 唵嘛呢叭咪吽, common sense, lets say, uwilc又係k歌呀?
小明就算紅左首分手總約在雨天之後都無不停copy同一樣既食糊歌啵 咁容小姐呢?做左天后咁多年咁多資源有咩轉變呀?
不嬲知佢有料
把聲好聽
又識作曲填詞
有急才
能屈能伸
仲有點解唔可以拎蔡依琳黎比呀?行依種風格落重本係基本啦,你估好似容姨個d咁慳皮咩 btw一種永遠個mv真係老土到震 亞亞亞就更加
容太后隻Pretty Crazy上吓啲樂評page都知道讚不絕口嘅 連平時屌開佢個啲都俾好好評價 係首全新曲風嘅舞曲 歌詞就特登寫到九唔搭八配合主題Crazy 你咪繼續屌佢唱K歌囉

另外又真係好笑 容太后06年隻Ten Most Wanted已經開始擺脫緊K歌路線 年底隻Close Up搵埋王菀之寫首 傷身 加埋同碟嘅如果睡袍太少布 蒸餾 等非K歌作品 就算唔數到咁早 例如J-Pop都有 玩家 鴛鴦襪呢堆歌 係你地唔去聽啫 咁轉同唔轉喺你地心目中佢都係冇轉過型㗎啦
亞亞亞班JF都屌撚到上天啦一種永遠係職業生涯回顧請比爾賈做得迪士尼老土啲有咩問題加大力度拍得好到入圍金曲獎又唔見你提 落過重本你唔提你提首垃圾 我吹你唔漲㗎喎Pretty Crazy落翻重本做Diva又要俾人笑得華麗但剪接凌亂 你地都幾苛刻btw麻煩舉啲好似蔡依林隻隻唱跳主打拍晒重本嘅MV嚟聽吓
如果kay係電競圈都有所發展
我諗鷹王千方百計谷雞容做電莖后都似
英皇d打手好撚低質
老細冇錢請翻d正常人開工?
如果比個官你做
Sammi fans可以笑祖票房毒藥
Hocc fans 可以笑祖出香港冇人聽
Kay 兩樣都唔係, 得d 網絡人集, 女神獎有飛機打
屌打?點樣屌打?開2場紅館3面台屌打18場紅館4面台?
喺連登屌打囉
做埋啲咁嘅垃圾旦記打手工,無出色
班打手返工 返到人性都扭曲埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞