(有感而發)謝安琪同張繼聰真係好出色

385 回覆
5539 Like 94 Dislike
咁年佢搵容祖兒攬攬,係咪證明佢地仲好好朋友,謝安琪都唔介意你地班 fans 嘈咩啫
Ivana 係邊單野
勁,睇樣就知咁多野
咁個年佢搵容祖兒攬攬,係咪證明佢地仲好好朋友,謝安琪都唔介意你地班 fans 嘈咩啫
不嬲係屌開蛋記呢間仆街公司多
容小姐d弱智言論多數笑下就算
有無睇過佢學生時代既相
咁雞容有無整?
比你知係刻意做佢既未低手囉

d打手作野唔該作好d
唔好以為d錢咁好賺
你有無睇佢而家對雙眼皮
個個化晒妝點晒假眼捷毛又點雙眼皮膠紙
你咁都睇到佢對雙眼皮係點咁勁呀
樓上有人話呀Kay唔係比某公司針對

呀Kay上電台做訪問時
主持人:09年個時有好多攻擊,但都係主要黎自一間公司

Kay: 哈哈哈

暗示d乜自己諗

所以唔好話當年記得點點點,呃細路先得嫁
其實反Kay班人算數啦
起連登反Kay真係曬氣
根本成個連登風氣都係撐Kay
係你睇唔出姐
我唔憎佢
但佢對眼整得真係好明顯
無人呃細路,09年最大嗰兩間八卦雜誌,一間係壹仔,另一間就係蛋記旗下嘅東方新地,當年唔止呢兩間,仲有其他快週,3週都輪住狙擊kay,我想講壹仔嘅狙擊比起蛋記有過之而無不及,壹週刊+face(壹本便利)輪住嚟狙擊,每隔一兩期就有kay做封面。你自己上舊登睇下,以前kay一啲都唔受歡迎,高登仔都有份狙擊佢,笑佢走音,作埋啲謝安琪走音25大理由,係近年榮升女神,加埋事業有起色,啲人先摷返啲舊聞話蛋記打壓佢。事實上就算當年各大週刊唔狙擊佢,佢自己未婚懷孕引退生仔+復出後因爆肺唱功大不如前,呢啲都係令佢當時事業上唔到頂峰嘅原因,加埋前經理人乞人憎拖累埋佢。你估當年高登仔傻?會信嗰啲八卦雜誌狙擊?佢地當年唔鍾意kay都係因為佢唱功未到家,唱live成日失準,佢啱啱轉形象嗰排高登仔直頭話佢同初出道唱姿色份子嘅佢違背咗,係到近年佢歌路不斷創新+形象越來越正面,高登仔先捧佢做女神。
佢地越係咁只會越多人反容
學佢地話,容姨keep住開演唱會場場爆滿咪得囉
樂壇天后喎
越反越紅啫 冇事㗎喎 Facebook一堆廢中搶住睇
紅咗好耐啦
喺香港
你偶像而家紅出亞洲咩 唔講以為你鍾意蔡依林喺度笑鳩容太后衝唔出香港
疫苗單嘢佢又唔係醫生,圍內同人傾計,比人爆,咁都入佢數?
佢幾時散播搖言
佢又唔係醫生,擔心啲疫苗有時問題提出自己心中嘅疑惑,同圍內人討論咋喎你話佢公開講就話姐仲有有啲問題係有佢嘅道理,例如疫苗入面有水銀,問下醫生有水銀有冇事都好正常姐。

你個問題,某程度上都錯唔晒,例如:疫苗有水銀
圍內同人討論:喂疫苗有水銀喎,有冇事嫁
vs
公開facebook講:疫苗有水銀,大家唔好打

好大分別啦
其實你係咪有心理病?係咪咁想引人注目?你成功左啦唔該死返出去啦
作歌算啦,聲底難聽
益貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞