(有感而發)謝安琪同張繼聰真係好出色

385 回覆
5539 Like 94 Dislike
張繼聰呢幾年姓返張其實真心佩服
好想張繼聰唱返歌,覺得佢唱歌好好聽
有邊個紅之前冇俾人抹黑過㗎
容祖兒俾人抹黑左廿年又唔見你講佢好出色
踩kay撐joey = 蛋記派嚟嘅joey 打手
踩joey撐kay = 真心中意kay

咁你咪自己判斷吓熱袋茶走係咪打手囉
佢地而家真係冇得輸
Kay一早已經半退休心態,聽佢d訪問而家真係純粹享受工作
張繼聰仲勁,我真心覺得佢好快會有份被提名金像獎
同埋佢地自己做公關救番自己
留意佢地兩公婆d訪問同記者對答真係風趣又有禮貌
上水未呀 你隻賤種狗
老母被人屌完掟落坑渠
執左你老母翻去火化未
唔止熱茶袋走
無論任何人撐joey都會被歸類為打手
雞容唱歌唞氣聲夠曬勁
但氣量就唔多夠囉
你地唔係噓我呀嘛
仲有就係人緣好到一個點
903想觀眾和應但係靜曬
依家咪谷緊雞sa
但谷極都谷唔起
張聰個捱個低潮樣係所有連登仔榜樣

連登仔呢埋怨天怨地 人地張聰冇放棄 一直努力改變
估到呢個吹奏kay post一定變反祖po
第一個reply已經係, 笑撚死
Kay無可能會喺影視圈有所發展啦,幾年前套「殭」已經比高登仔喪插佢戲屎,講緊嗰陣佢已經榮登高登女神,啲巴打一樣不留情面喪插,可想而知佢演技有幾差,同容祖兒不相伯仲
( Show Blocked User - 熱茶袋走 )
個標題睇咗兩次都係"謝安琪同張繼聰真係好色"
谷容祖兒去做影後試過啦,不過影后就無份咁解。
無整容
求其化下妝就話整容
夾硬到你 唔撚係兩隻眼一個鼻一個嘴就叫似咖大佬 以為有對比圖就一定有人笑? on99

你啲仔女見到你咁on9就真係忍唔住喊
而家真心欣賞張繼聰
More
讚文匯屹立70年 祖兒:值得驕傲
2018-09-10 文匯報

星光匯聚令是夜生色不少,樂壇天后容祖兒(Joey)獲邀成為「文匯之友」形象大使,跟本報關係更進一步,本報更邀得演藝界巨星劉嘉玲、曾志偉、邱淑貞百忙中抽空到賀上台擔任主禮嘉賓,共賀《文匯報》70周年!

容祖兒對成為「文匯之友」形象大使感到非常榮幸,難得一份歷史悠久報紙可以屹立不倒,堅守住業界江湖地位,自己可以成為其中一分子,如同置身在前輩身邊,共同分享這份喜悅,很有光榮感!作為藝人的她,與傳媒關係唇齒相依,息息相關,被委任大使一職後,雙方關係更緊密,Joey不惜港台奔波,專程從台灣回來出席這個大型慶典,今日又得折返台灣繼續拍MV工作。

Joey會肩負大使責任,增強跟本報與內地讀者互動,同時會有更多機會參與善事:「自己都剛成立慈善基金,可以透過傳媒多些了解各方面需要,施予援手,自己都有打算在內地興建學校,幫助更多小朋友有書讀。」

祖兒讚本報文風正面健康

Joey盛讚本報文風正面健康,從而更能加深對內地資訊了解,擔當溝通橋樑作用,其實Joey早已跟《文匯報》結緣,她還記得參與過本報有份協辦的「香江明月夜」、 「慶祝香港回歸演唱會」表演,笑言在這類形象正面活動絕不能失禮,會刻意收起平日佻皮一面,不會胡言亂語,務求做到最好效果。Joey提議本報除了報道他們工作上官方資訊,亦可以分享更多成功人士的座右銘,讓大家學習。

70年是個不簡單日子,Joey特意送上自己名曲《我的驕傲》為《文匯報》賀壽。她衷心讚賞:「能夠70年屹立不倒是好多人驕傲,希望《文匯報》繼續樹立正面形象,傳遞出正能量。」她打趣說:「我有命的話,都想做足70年,這一刻不言休。」文匯網遍及全球可以免費看到,也有微信和面書,Joey都有興趣加入發放自己消息,笑言:「如果大家喜歡知我的烏龍事不介意分享,輕鬆題材又可以,好似購物心得、生活趣事等。」

http://paper.wenweipo.com/2018/09/10/YO1809100014.htm

佢呢單野某程度上都算受害者,私人對話被流出講到佢故意造謠咁
張繼聰整容都講得出 仲有咩講唔出口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞