(有感而發)謝安琪同張繼聰真係好出色

385 回覆
5539 Like 94 Dislike
變形金剛之狂奶再起
謝安琪打手好煩,成日都出post吹奏佢
佢未婚生仔事小
佢拎教徒個名出嚟扮神聖,然後又婚前性行為到肚都大埋。
同火雞姐偷完野扮無事繼續做節目有咩分別
一向好鍾意佢地
不過Kay條裙真係麻麻地,好似垃圾袋揸埋一舊,有少少失色,難得終於有咁嘅突破,有啲可惜唔夠靚
你就好笑啦
無論佢唱其他曲風都好
都係冇人聽有撚用咩
睇吓Facebook各大討論區
想搵個容艾辛fans post都冇
一陣又要屌人係打手
完全冇人聽咪一成不變囉
小心俾人話你打手啊!
呢個世界邊個都唔可以講謝安琪半句壞話架!
我又唔覺得佢靚 係個樣有觀眾緣多
一向好鍾意佢地
不過Kay條裙真係麻麻地,好似垃圾袋揸埋一舊,有少少失色,難得終於有咁嘅突破,有啲可惜唔夠靚

物以類聚
真係突顯到一個有內涵既歌手同冇內涵既歌手,一個出好多首歌都反映社會不同階層同角色既現況同感受,另一個都仲出2000年曲式既k歌&唱心淡,一個攞過咁多獎都恨獎恨到出晒,另一個每次聽佢既得獎感言都好真誠 謙虛
Well said
張繼聰同緊所有笑過佢嘅人講咩叫做Man

你講緊謝安琪啲歌冇人聽?
Moov同KKBOX新歌榜第一肯定冇人聽啦遲啲903日日轟炸你嗌救命都嚟唔切 唔好笑得咁早
差啲唔記得今年開一次演唱會都破咗某人職業生涯總紀錄 上次演唱會扯佔中唔加場下次諗住扯咩?
胡定欣仲多人聽過謝安琪

笑咗
2012年容姨輸埋個全年最高銷量女歌手俾G.E.M.都冇刻意造鳩佢 到佢上到大陸先嚟耍花招又為乜呢
好嘔心,陳家樂同洪卓立都係用同一招,係鏡頭面前喊,扮深情
antivaxxer
有個咁好玩嘅老豆應該都幾開心
https://www.youtube.com/watch?v=8IPkGh2QhR8

謝安琪都有爆喊(自爆俾傳媒聽),返唔到大陸爆喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞