(有感而發)謝安琪同張繼聰真係好出色

385 回覆
5539 Like 94 Dislike
啲兒登仔唔會理呢啲野
最慘係阿Kay其實都唔係好活躍
而家都照屌打雞容

雞容無得講啦根本
做咗廿幾年仲唱緊啲MK妹流行曲
阿kay已經玩緊藝術路線
靚就一來啦
實力都真係有嘅
唔使咁敏感喎 我講嘅都係事實
不過覺得好笑係人之常情
有整都應該整月球表面佢本身樣唔差,但皮膚好差
以前係佢fans
而家不了
其實佢走返鄭中基條路
不過鄭中基就上左神枱
張繼聰就仲捱緊
但係上位有望
你偶像隻數愛廢到去生仔腰斬都唔出埋 隻香女人真係笑撚大人個口
容姨喺大陸當年紅過四年左右之後就開始落翻嚟 有 揮著翅膀的女孩 獨照 小小 三首遮吓醜 唔知瑪麗亞有咩可以遮吓醜
原來開POST已經貼左個訪問LINK
主持人: 其實差唔多黎講呢,差唔多係集中於某一間傳媒機構去攻擊你啦
KAY: 係呀,哈哈哈

點解仲有人可以講到呀KAY比人攻擊係自己拎黎
甚至其實已經唔係攻擊,係抹黑
屈兩個有小朋友既家庭搞婚外情 如果係真就係自己抵死,但係老屈真係
今時今日睇港產片嘅人比十幾二十年前少好多啦⋯

不過呢位打手巴打,令我諗起2001年香港人仲係好鍾意睇港產片嘅年代,有個偶像實力派女歌手拍咗一部叫做"蘋果咬一囗"嘅猛片…

http://hkmdb.com/db/movies/view.mhtml?id=9724&display_set=big5

都收咗廿幾萬㗎…我覺得似係出錢拍片個老細嘅銀包俾人咬咗一口…
搞9人仔女真心cheap 人地幸福美滿家庭 再望下你個偶像都 一把年紀都無人埋單
等緊juno做野
喺香港都叫有英皇撐腰,市場一大其他地方歌手將佢比下去,自然被淘汰
佢呢個樽頸位都卡好耐了,難為你地可以拎香港一姐呢啲稱號嚟打飛機,冇英皇以佢咁周身刀冇張利嘅實力收咗皮十世
題外話:你拉謝安琪落水都冇用,我又唔係佢fans
中學個時第一首聽佢既歌係節外生枝已經覺得好好聽
瑪麗亞咪又要等到容太后退位先拎到第一次女金市場一大就比下去你不如望吓佢啲公關技巧當年英皇同avex合唱頭兩張就攻台成功嘅 之後俾自己搞咪開始收皮囉 除咗佢之外你咪舉吓有邊個一姐擺得上檯面 瑪麗亞當年靠環球咁大資源攻台仲廢過容太后 以事論事啫
mani 真係好靚 好正
呢首開始俾佢洗腦
講穩定無可否認 的確容姨係好穩定 係事實
但否能佢唱歌毫無風格 唱乜歌都係用緊同一把聲
曲風駕馭能力差到 唱左十幾廿年都好似未開竅咁
講運用感情 就算唔講kay 女歌手好過容姨既都一大堆
鄧小巧林欣彤陳蕾方皓玟王菀之ginlee

講台灣就更加唔好提
講才華 容姨連曲都唔識作
講歌功 人地當打女主角是但一個都夠屌打容姨
講風格 唔好講笑啦 容姨最特出既風格就係無風格
講跳唱 蔡依琳贏到容姨車尾燈都見唔到啦
只係識搬蔡依林出嚟壓容祖兒兩個個模式都唔同 蔡依林隻隻MV玩埋ARG落重本全亞洲都冇咩人做到 曲風駕馭能力差都講得出真係得啖笑 又係拎隻Pretty Crazy出嚟駁你了講到感情方面你踩到容祖兒連方皓玟都不如就真係無話可說了,分手總約在雨天咪又係K歌
林欣彤真係幾可惜
入到英皇俾人投閒置散咁
最估唔到係的士陳會紅得到
最諷刺係嗰陣黃曉明話唔識佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞