得返我信熊市未完?

664 回覆
262 Like 181 Dislike
IT狗果陣態度咁好又謙卑都俾淡友圍攻,真係好慘呀。
IT狗有笑完人唔認
IT狗有起沒事底凶佢
IT狗而家係咪收左皮
仲有一定要講野要好含糊
「哇 啱啱個棍 之後.......

或者cap張圖
就咁幾個icon

然後不論爆上定爆落
都可以話自己已經比左signal
又中
睇淡睇好都好

唔好allin就得

唔係前途盡毀冇人幫到你
唔洗比較啦,總之同意格衰周圍攻擊人,最後俾人圍攻都係應有此報。
12-2月
唔跌點吸平貨
一睇就知依家B 浪啦,高追撚死梗
夜期又升二百點迫害抹屎兒
好明顯係最後煙花!不過會放到好高好大!會破頂
本來我都以為只係熊二反彈引人買貨
但係早排50天線已經穿左250天線
個反彈幅度又已經超過A浪跌幅的61.8%
好難唔信係轉勢已經脫離咗熊市
過左前頂先同我講係牛市啦仆街,以正視聽!
有聲
笑撚死
條賤種沒事兒以為趁跌市出黎開post可以博有人護航
頭一兩版都仲有一兩條傻鳩話支持佢 佢就keep住回post 應該係諗住有人撐場
點知開始多人笑鳩佢屌鳩佢 加上大市反彈
條垃圾即係塞返入佢老婆個閪入面唔敢回
依家睇住自己開嘅post比成班人反咬 應該嬲撚到臉紅耳赤但又唔夠膽回應
睇死下一次跌市佢又出返黎鳩up幾句
正一過街老鼠
果市總會爆既

正put 驚西

我信無屎柯
支持 希望市場可以還你一個公道
但係NQ 差1% 左右就破前頂... 照宜家勢頭復活節前係有機會破到
發覺最近幾次跌市 樓主一出番黎開post 個市就會即刻升番
喂 頭幾版話支持賤種班人死撚咗去邊呀?
仲唔快嘅出黎護航?
又想我逐個點名?

淡友俠好波

Btw 你2010落車應該係呢度出名過沒事 唔易做到
當時日日吹奏自己
仲叫人開post話要比TIPS
直到依家未有人收到 一眾幫手打飛機傻鳩受騙
一邊廂話打救窮人 另一邊廂就笑鳩人住公屋

佢自己就百發百中 賣自住樓仲要有賺
打算2019買樓 (不過另一邊post就睇年尾樓爆業主有排受)

沒事定理: CCL反映嘅事實 一年前股市已見到 (只肯跌市)

「個個都踢爆 比我都潛水啦」
自己潛水就話係自我質疑

無呀 其實無深潛
又去左歐遊屌鬼妹 成班人想迫害我妖魔化我
當時日日吹奏自己
仲叫人開post話要比TIPS
直到依家未有人收到 一眾幫手打飛機傻鳩受騙
一邊廂話打救窮人 另一邊廂就笑鳩人住公屋

佢自己就百發百中 賣自住樓仲要有賺
打算2019買樓 (不過另一邊post就睇年尾樓爆業主有排受)

沒事定理: CCL反映嘅事實 一年前股市已見到 (只限跌市)

「個個都踢爆 比我都潛水啦」
自己潛水就話係自我質疑

無呀 其實無深潛
又去左歐遊屌鬼妹 成班人想迫害我妖魔化我
鞭鞭有力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞