得返我信熊市未完?

664 回覆
262 Like 181 Dislike
租屋狗駁唔到
租樓狗駁唔到
【淡友俠落錯車9年。抹屎兒落錯車低賣高買戇柒鳩】樓市癲升 新界盤估價狠
https://lih.kg/1105471

【淡友俠落錯車9年】上水皇府山業主臨場反價50萬 2房戶7球沽創新高
https://lih.kg/1105201

租樓狗駁唔到
仙股?
【淡友俠落錯車9年】嘉湖純3房595萬沽 代理指6球以下盤已絕跡
https://lih.kg/1105200

租樓狗駁唔到
股票買賣不是零和
牛熊期指期權窩輪先係零和
不要混淆視聽,將錯既論點駁番啱
Ching ho ball
條賤種講乜都錯撚哂
信佢班人到依家都話跟佢學野支持佢 其實應該驗下腦
港股同美股仲係牛市, 2020~2021先開始熊1, 你慢慢等

黎緊應該都唔會有大升破頂, 最多下背馳調整引下你班傻淡。
行就咁行, 但個形態係用另一種方式行。
由個公屋痴漢自言自語啦,除咗鳩叫果幾句佢無攻擊力架
佢好似有少少智障
2個星期內
百發百中
圍爐?
係咪你燒炭嗰個呀
每單破頂新聞都好似鞭緊佢當年自以為是原來落錯車既決定佢就剩係得個幾句,成隻狗咁係度吠
唔智障又點會落錯車
大佬話仲係熊市
所以啲破頂一定全部係假,左手交右手
大佬好慘,疑似摸頂上車,上車上到畀人笑到面黃,同之前落錯車冇分別
點解要睇淡?
巴閉囉,英雄主義,疊馬。
我唔妥你,我可以起你底;
我唔鍾意你,我可以出POST以正示聽你。
𡃁仔你睥咩呀?出嚟貼倉吖!
貼倉呀!
put我吖!put吖!
我put你你put我,點呀?
你見過口水put賺900%未呀?你見過市區3房單位未呀?
你話沒屎痾你偶像吖嘛,你見過沒屎痾未呀?
淡友揸fit人吖嘛,好巴閉呀?
你知唔知佢畀親戚問幾時可以買3房佢答唔到;
你知唔知佢畀連登仔笑佢大屋搬細屋佢駁唔到;
又知唔知佢親眼睇住佢老婆掉曬佢啲hot toys,佢救唔到。
你知唔知沒屎痾諗緊咩呀?
話畀你聽佢唔想做揸fit人,
佢唔想入put,唔想賣自住樓
但係佢冇辦法,冇得返轉頭。
係呀,每個人都有偶像,我都有。
其實,put唔put,我理唔到咁多,
但係我想話畀你聽,行錯路,冇得返轉頭。
吊 陳浩南
沒屎柯 次次開post 都係大跌之後果幾日開

然後講到自己好似最高點沽左咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞