得返我信熊市未完?

664 回覆
262 Like 181 Dislike
咁你個d咩
一次都無錯過無蝕過 / 每次都中
又有咩附帶條件先算數
得一條附帶條件,
估錯唔計
喂!30230喇喎! 加put未呀!
每次開始睇淡都會見到沒仔開post 提醒世人

沒仔將成為同面仔齊名新指標,帶領牛軍破陣
陷陣之志 永不言退
30230加左
30231 唔想俾人硬夾走左啦已經, 嚴守紀律好冇?
逐點試到食到屎浪為止
百發百中
試沽不算沽!
熊熊哈~ 熊熊哈

Hsi 破頂先/ ccl 破頂先 ?

如果兩樣都破頂,沒事兒要唔要兩次公開親歉 ?
蝕一點都係輸,點叫百發百中
試沽既野,唔計輸ga!
同大師一樣,破頂都會話熊市,熊足廿年總會中,實支持你架
賤種又上水
但又扮見唔到 做咩唔解釋下大家對你人格嘅指控呀?
唔係好撚慘比人屈咩?
講中哂唔敢回應呀垃圾?
同賭場啲R爛腳一樣,開完十舖大叫你煲細,再開大都係假大,之後會細
扮睇唔到? 夠膽做唔夠膽認?
屌你老母死賤種 睇下你幾時全死家
納指升穿左你話入熊市個個位仲係咪熊市?

未破前底係咪都係牛市?
牛三都未到
收皮啦食屎狗摸頂買層大西北300尺舊樓
抹屎狗落錯車摸頂買層垃圾樓,都算係報應黎
下次會唔會開喺玩具台再話知會有班玩具post嘅人入嚟笑佢

百發百中, 又中
抹屎狗,屌你老母呀買左大西北邊度300尺舊樓呀?屌你老母個老母,屌極你都唔出聲既?你睇下你同你老母幾㩒屌,屌屌下你又多個細佬妹啦
沒事兒成個人都係笑話
上年佢好想出名 日撚日係睇財經台開post吹奏自己
最on9係叫埋其他傻鳩信徒開post幫佢宣傳
上開財經台嘅巴打應該有印象有一日全版都係佢啲信徒

好啦 佢咁想成名
依家就畀佢出名 日撚日成班人狙擊佢幫佢宣傳
佢又縮頭烏龜覆都唔敢覆
過街老鼠真係最岩用黎形容佢
無非都係想報紙佬搵佢啫

落錯車,輸租金輸股票,最後摸頂大換細買間300尺仲要大西北舊樓
抹屎狗你老母日日畀人屌,你就黎多個細佬妹呀
如果佢係你地講到咁差 又點會有咁多信徒呢
陳浩南,毛澤東  689都多信徒,代表咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞