得返我信熊市未完?

664 回覆
262 Like 181 Dislike
未破頂唔計

10月5號開post話道指 步入熊市

10月4號 道指收報 26,627
4月23號 道指高見 26,643

不過都係個句,一日未破頂都係熊市
信就信,唔信就算
未破頂都係熊市呢個理解真係獨步全球
咁熊市應該點定義
熊熊哈
未破歷史底都仲係牛市
睇死條垃圾又會出黎講經唔走
做人要有啲口齒
永遠牛市
說好的公開道歉呢?
破左頂了,熊市完左未?
公開既意思係登報?
叻喇,全港搵唔到第二個空談幻想有你咁勁,收皮啦
個龍門搬到上月球

不過照被人射入 NQ 破頂
又可以鞭屍
標普500指數和納斯達克綜合指數雙雙收於紀錄高點,在去年的一場股市崩跌阻礙主要股指向上攀升之後強勢回歸。

標普500指數收漲0.9%,至2933.68點,超出去年9月20日締造的前一次收盤高點。納斯達克綜合指數上漲1.3%,至8120.82點,超出去年8月29日締造的紀錄收盤高點。

https://cn.wsj.com/articles/標普500指數、納指周二雙雙收於紀錄高點-121556062512

睇相佬呃你10年8年,但抹屎大師都係呃你唔夠兩個星期
神棍黎講 抹屎大師都算宅心仁厚
關於經濟,未來只計劃開多一個post
一係睇中
彩自然會攞到,跌夠會叫相熟巴打入市
一係睇錯(HSI/ DJI/ NQ/ CCL是但一樣破頂)
公開道歉,永久唔入財經台&房事台
lm睇走數
遲d佢會去玩具台/影視台開post
今次佢喺財經房屋兩台真係endgame
仲等佢日日喺影視推自己個post
佢話唔入房事台,無話唔入房屋台,明唔明?
條撚屌都唔係第一次走數啦
之前次次估錯都隻字不提 扮撚曬無辜
之後班冇腦教徒又扮睇唔到 成班過街老鼠就含撚啦
當自己生神仙呀? 收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞