得返我信熊市未完?

664 回覆
262 Like 181 Dislike
因為止蝕果D唔計
講咁多廢話 直接貼身家仲有說服力
11定12月嗰陣我見d上車盤跌得咁速,提議開個買樓區架,我有係嗰個post入面update各區劈價盤,講明有需要自住可以去馬,唔一定要好似我咁搏賺盡,不過嗰個post好快又變返好淡友罵戰而荒廢
貼淡倉既出入位都唔敢啦,仲話要貼身家

佢同佢契家佬呂布都係一擔擔
一時又講到高手淨係TG群發表, 講到公海開POST係憐憫世人, 連登對佢黎講可有可無

但又成日MON POST, 開POST, 好在意我地點笑鳩佢

我夠膽代表一眾巴打講, 我地係當你小丑咋! 無人CARE你中定唔中, 因為你作為股評人, 人格已經破產, 你想繼續俾我地笑, 歡迎, 收皮潛水, 我地亦無咩所謂
我今年少講左好多道理啦已經
Miss左中間個子浪咪唔再教人捉子浪
年頭到而家淨係講成個周期性大浪
到呢刻都仲有呢種自信
把口生係你度,我控制唔到

呢d就係架啦

貼倉呀
實戰操作貼士呀
留俾佢個百鳩幾個賺到肥曬 好崇拜佢ge相熟巴打
明未
月線MACD一痴埋跟本就完全轉勢。而家差唔多了。
到嗰陣可能回一兩个月既。
但都唔係熊囉。

A 股初牛,港股点熊……
你上年賣左自住樓,今年買返樓未?

如未,依家是咪仲賺左個首期裝修? 還是已蝕租
還是繼續等以年做單位嘅跌浪?
一多幾隻樓post人入黎就開始high,網上幾把口一齊做底人容乜易丫,晒9氣
你呢幾句
即係認你上年呢句「每次都中」錯撚左
等左你好耐啦沒事兒事巴, 等你出post教我地汁錢
LM
即係宣佈暴動未
牛市完結之時 正正就係大家都認同依加係牛市
房屋台... 樓post人...
牛市在懷疑中開始,在亢奮中結束
係呀,但係佢死唔認睇錯,仲吹噓自己唔會錯先搞笑嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞