得返我信熊市未完?

664 回覆
262 Like 181 Dislike
我張圖係三月頭黎㗎

不過今次恐怕都係見跌三舊先開post ga la
百發百中
仲撚柒 裂口低開先敢出聲

結果都係升到仆街

佢話自己只食屎浪
食屎狗沒屎痾
連登既淡友你覺得係本身有貨睇淡後市既定本身無貨但唔抵得個市大升既人多
啲人本身已經無貨,你仲以係佢地身上拎英雄感,叫曬人開post 等你入去比tips,歌頌你
夾左成5千點都唔計,升破你話入熊市個位又唔計,真係無貨既人信你走去玩動物,依幾個月跳樓都唔掂呀,你因住生仔兩個屎忽
收皮啦

你每次開post 都係果市裂口大跌先黎開

你就講到自己跌之前一刻入撚左put
又話只食大浪

原來每日又會做call

你自己開係樓post

原來一早想搵定藉口敗走??
點解要睇淡?
巴閉囉,英雄主義,疊馬。
我唔妥你,我可以起你底;
我唔鍾意你,我可以出POST以正示聽你。
𡃁仔你睥咩呀?出嚟貼倉吖!
貼倉呀!
put我吖!put吖!
我put你你put我,點呀?
你見過口水put賺900%未呀?你見過市區3房單位未呀?
你話沒屎痾你偶像吖嘛,你見過沒屎痾未呀?
淡友揸fit人吖嘛,好巴閉呀?
你知唔知佢畀親戚問幾時可以買3房佢答唔到;
你知唔知佢畀連登仔笑佢大屋搬細屋佢駁唔到;
又知唔知佢親眼睇住佢老婆掉曬佢啲hot toys,佢救唔到。
你知唔知沒屎痾諗緊咩呀?
話畀你聽佢唔想做揸fit人,
佢唔想入put,唔想賣自住樓
但係佢冇辦法,冇得返轉頭。
係呀,每個人都有偶像,我都有。
其實,put唔put,我理唔到咁多,
但係我想話畀你聽,行錯路,冇得返轉頭。
ccl好大機會上210 , 想換樓既盡快行動,越貴越難換
笑到仆街
巴打千其唔好太介懷人地講咩,
其實2019年重未過,勝負根本未分曉
其實成個低置區日日都叫人有能力有需要就買,駛乜佢特登開post叫人去馬
你百發百中點唔信你 ?
其實有時睇唔過眼有d人話沒事巴害左佢,
買樓係自己既人生決定,邊怪得人.
大家討論咪討論囉,決定最後咪又係自己做既
佢俾人屌係有原因
咁你睇唔睇得過眼 佢依頭話和解,個頭就起it巴底?
没巴19年中咗幾多個%?
佢笑鳩人買大西北買細樓 亂起人底
你有冇睇唔過眼呀?
乜佢唔係自己買咗甜門咩
fake news
睇好睇淡唔係問題
沈大師十幾年都係淡,我雖然唔認同但尊重
問題係你格衰,不斷攻擊人哋
依家比人圍攻,應得此報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞