得返我信熊市未完?

664 回覆
262 Like 181 Dislike
又講到比人迫害 沒事兒你條賤種
你睇錯市係不爭嘅事實
但我要強調你比人瘋狂追擊唔係因為你睇唔睇得岩市
係因為你所做嘅低賤事件
包括人前人後兩個樣
爆人私隱起人底
笑鳩人住公屋/細樓
笑鳩人唔跟你操作輸錢
自己開post扮正義 其他post就縮頭縮尾玩鳩人
我都廢事提你係玩具台比人公開鞭屍單野
你次次自己開post就一字不提屈人妖魔化你
你敢講你無做過? 想轉移話題屈返我地因爲你睇錯市所以追擊你 係你最常用嘅手法
唔好要害人啦屌你老母死賤種神棍
你睇下佢以前同淡友聯群結黨週圍串尻人買左樓。今日就話人網上靠人多迫害佢

【如果保升不快樂】高調淡友樓爆討論區(3)
http://lih.kg/CGeCjV
#10 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
沒事巴,支持你

jesse巴12月開post 話恆指轉勢會上3萬點,你仲好意氣風發話等 binc,乜你提都唔提呀
開post講到自己咁大義凜然
之前啲post起撚哂你底貼撚哂圖啦
當日你點樣夾埋班樓淡日日笑鳩IT狗巴迫到人地要自爆?扮唔記得?
仲屈人妖魔你?講親即刻唔出聲 含撚啦你
好撚心你無料就簡簡單單道歉咪算
屌你老母次次跌市就開post想博班淡友入黎支持你 以為無人睇得出?
最撚仆街係咁多人有哂證據你仲好意思話係咁多人夾埋屈你 你都係博有人無睇追擊post唔知情出黎支持你啫
我依家就紅大字等多啲人知你啲仆街野 想知就去追下追擊沒事兒嘅post
仲有 屌你以為自己邊撚個?咁多人咁撚得閒屈鳩你咩傻鳩 大家當你過街老鼠得閒撚狗咁撚啫

以正視聽
https://lih.kg/996455

入呢個post 禁圖片模式會見到好多有趣既圖
人地樓主就真漢子 睇錯會認 睇岩又唔會自大
相反睇下條賤種沒事狗
貼倉未
佢之前話下星期二先開post, 點解提早開左既
傻仔啊你
三幻點都仲熊
係咪要破頂先唔係熊啊
傻淡
DJI NQ 破頂唔係冇機...
抹屎巴話要破前頂先叫走出熊市
以恆指去睇 07年破左頂之後去到18年破前頂都係熊市
所以沈大師睇岩既時間多過睇錯
因為

成撚日開post一開首就話係好友樓友迫害你
咁你記唔記得你同班樓淡幾個月前
日日開post笑鳩IT狗巴 ,J保升估價, 係樓爆區日日恥笑人地樓細笑鳩人地女朋友呀?
你夠膽講自己無做過?有哂圖起哂底想扮無左件事?
屌你老母
你一日仲扮慘扮撚哂比人屈 ,一日唔同IT狗道歉
就算樓爆股災你10000%中都好
我都會追擊到你變過街老鼠比人知你幾撚濕鳩
"一日未破頂,所有美好前程都係空談幻想"
"一係睇錯(HSI/ DJI/ NQ/ CCL是但一樣破頂)"
內文提左兩次架啦, 係呀, 要破前頂先計呀
真,依家得返麵麵希望沒事巴、布神同麵麵都可以開返多d post,比方向大家跟
係呀,所以就算開post話正式入熊市個個位都唔計嫁
請問熊市的話 依家係咩浪
目標幾多點係底
其實我都覺得係熊市
見到呢個post仲有咁多傻鳩沒事巴沒事巴咁奶
就明點解香港咁多騙徒仲呃到人
人類總是
不如開個揭尾故講下
你出唔出post都好啦
你老味用咁撚細既字
你條狙擊手
真心講咁多冇用 你貼而家沽左幾多期指先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞