得返我信熊市未完?

664 回覆
262 Like 181 Dislike
都係果句,child登有幾多淡友係有實力既大家都心照
剩低咪大部份都係無貨係身,眼紅股樓升咁多
有啲一起底仲睇到係學生或者畢業無幾年
所以沒事痾係佢地身上刷光榮感正PK,本身無貨聽佢買熊真係跳樓都唔掂
班信徒正皮一個失敗廢鳩,十年後睇番會唔會覺得好柒
幾年前屈機男班狗已經前車可鑑
今日屈狗都淪為過街老鼠
對於一班唔肯接受事實既失敗者,只可以堅持死撐,團結一致,先有少少生存空間
好問題
要問下佢班信徒做乜咁on9
喺2016-2017 年大牛市,任何一個叫人call,間中叫人take profit ge 人都會被人以為係股神
同樣地喺2018年跌顫,任何一個叫人put ge 人都會被人當係神仙
但唔代表佢地真係準,只係咁啱食正個浪

抺屎兒就係咁
2018 年大跌市叫人put,再加幾句模棱兩可既說話例如「我睇到d 嘢」,之後個市上落都出黎攞彩,自然會有人信
但事實係佢根本估估吓,例子呢個post 都有,例如聲稱上星期302xx 「試沽」,結果今朝就啪番上去
又例如聲稱自己只會食C 浪,但原來日市都會call

上述係對點解有人會信佢既回應

另外好多鞭佢既人,包括我自己,其實唔care 佢中唔中
鞭佢係因為佢懶係大義凜然咁,聲稱自己俾「好友」迫害,但其實明明係自己撩事鬥非在先
聲稱一班人將佢妖魔化,但根本係佢買哂兩邊,係咪都出黎攞彩

搞清楚發生咩事先,thx
就算收費頻道,股評人,都冇咁得閒逐單trade紀錄在案去sell自己命中,更何況我係連登冇收錢雖然幾百個post要搵cap圖證明我上年7-12月實時報倉百發百中其實晤唔算難,有心人咪去自己搵真相,冇心咪聽你地抹黑我,乜你以為呢個世界會有人得閒到對利益衝突者嘅抹黑逐一回應咩,我講完自己觀點就冇興趣爭論
又用同一招 幾百個報倉 一個都cap唔到出黎
講出黎有人會信? on9少陣啦
利益衝突者?你條賤種以為自己乜水撚有人同你有利益衝突咩
Btw
我叫你回應下你所做嘅仆街野呀
又扮睇唔到呀?屌你老母
我極度懷疑條賤種比我撚到block咗我
麻煩大家幫人copy回覆睇下佢真睇唔到定扮盲唔敢回應
你老母畀人屌得好舒服呀
百發百中?!屌你老母落錯車做租樓狗,有乜撚資格呀?又話換市區三房?!以你咁撚鐘意威既性格,你慌你買到唔打鑼打鼓?大換細買間垃圾大西北300尺舊樓,笑撚到面都黃
好撚on 9 特別果條撚樣吕x
你有trade record ga ma 傻鳩
佢有撚錢買咩攞去交租啦,仲摸頂上架垃圾車
又係講 「無興趣爭論」
又話「連登對你來講可有可無」
咁你咪再開呢d細字post 陣間又「以正視聽」澄清d咩
你d信徒同你whatsapp / fb聯絡咪得
Whatsapp家陣容納唔曬你個「百鳩幾個賺到肥曬巴打」咩
咁撚緊張mon住呢度咁撚多人「抹黑你」把撚呀

就唔講你d實時報倉
講你d策略 / 概念
屌你講撚到 「每次都中」「一次都無錯過無蝕過」
咁你set乜撚野止蝕位呀

自己認呢幾句吹大左就吹大左啦
本來係人都知炒家set止蝕好平常
你呢幾句自大狂先on9
我就做佢所謂有心人
我依家會一直係hi 淡友post入面搵人證明佢百發百中
有興趣巴打一齊玩
沒事巴果然係我偶像大師化身
受小弟一拜
收皮啦柒頭皮
你估連登係咩黎?真係有大户上黎咩?利益衝突
講乜無興趣爭論呀,你爭論鬼到咩,納指今日仲高過你話熊市跌個位呀 死廢柴
佢覺得自己係大戶囉住三百尺大西北舊樓既大戶
香港有無新樓係無工作平台?
https://lih.kg/1107840

屌你老母你條窮撚口水put你有撚資格講樓講股咩
你狙錯人
係喎
google 輸入法打個兒字有儿揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞