得返我信熊市未完?

664 回覆
262 Like 181 Dislike
貼倉先啦,每次跌既時候都會上水話開左淡㗎啦
之後一彈就即刻斬到完美避哂
公就你贏 字就我輸
我冇驚過班傻好,見一個吊一個
沒事巴回歸
跟實大佬搵食
沒蛇
真係可以唔信,反正我都冇心分享
唔單止因為樓巴們太煩膠
更不屑係太多勝利球迷,賭徒,一心攞必勝tips,不加思索,冇投資紀律,衰左就怪人
真係有料嘅巴打,我都私下攞左contact,係連登認真交流,只係上年一時興起,耐左就見到眾生相,不了
事後飛一定準
我見好多有料炒手,都係用類似telegram嗰d app俾料,先開個免費群用心分享,略有名氣就開個收費channel做資訊分流,只可睇分享或問問題,搞事即ban,原來得我咁on9係連登公開talk
而家淨返幾個群組,間中互相交流下,感覺唔錯,所以冇再係連登股票post講技術,少左吹奏自己戰績,d人就即刻搵位入我,幻想我做淡任夾唔做call,真係網絡世界之日常
正如屌條女之前話唔載套冇問題,一定冇bb,屌完條女有左就潛水,到條女自己好驚落左之後,忽然鳩痕女,想再番churt,再跳出來話上次係意外,下次實唔會有架,繼續唔載套
主人返黎先夠膽吠

係威既
原來「非C浪不食」既意思係會call
我理解呢個立論
但係我眼中d女人好鳩古惑
你餵飽佢就乖乖俾你中出
心情唔靚就#metoo你
唔係咩類型嘅女都適合講心
又升得
再升穿我就真係去歐遊好過
沒事巴點睇個個話你恆指跌先出黎
成交好多破左頂啦, 你條神棍...
本身話下星期二先開post,琴日見跌幾百點就急急腳「得閒」
沒巴是咪應該CCL跌返低過170先應當自己贏?
依家先比高位低5%,是咪已叫樓市死亡螺旋?
文章中心思想:
高位低位既數值唔重要
無論升幾多,總之跌返就中
無論跌幾少,總之跌返就中

每次都中又點解要止蝕
定呢個「每次都中」又唔計假突破或者反彈浪
不過你話ccl 破頂會出黎 公開道歉, 我話你夠吉士

希望你係要誠心, 因為你無形害左好多人無上車, 同落左車

可能好多人比你攪到生活影響呀

Ccl 下個月破頂架啦, 識睇成交就推算到
逆周期慢跌可以係以年做單位
依家過左八月見到第一個反彈浪
技術上構成常見嘅bull trap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞