得返我信熊市未完?

664 回覆
262 Like 181 Dislike
咁你支唔支持佢做咁多仆街野呀
出黎講幾句啦
扮乜撚比人屈呀
你中唔中準唔準關我地撚事咩 傻鳩先會信你
出黎回應下你做咁多仆街野點解釋先啦 屌你老母
唔敢呀?
日日賺5位數
有幾on9先信
佢之前仲要話得十幾萬本
係撐嘅幫手解釋下佢做咁陰質野點計先啦 佢唔夠膽覆呀
原來沒事巴文筆唔錯
佢笑鳩人爆人私隱呃鳩人嘅技巧都唔錯
你個名加尼段留言真係好相映成趣共勉之
唔駛共勉之 有追開沒事兒或者我嘅post都會知我呢個名背後意思
呢個巴打就心水清
成個財經台大撚把人睇淡
無問題呀其實 各人有各自睇法有咩所謂
但點解個撚個唔搞 咁多人係要搞鳩沒事兒?
因為佢無品囉 我就當你真係百發百中 要日日開post吹奏自己 OK no problem 關我撚事
但幾個月前日日夾埋班樓淡咒人買樓仆街死 笑人負資產 笑人上車摸頂笑人屋企細
最經典一定係保升事件啦 全個財經台有邊個無見過?
日撚日開post笑人估價跌 都算
但沒事兒條條仆街帶頭起IT狗巴底(保升事件主角)
人地公開同沒事兒同一眾樓淡道歉
條撚樣仲要繼續曲線爆人私生活
依家就扮無野?次次開post就屈鳩個個笑你睇錯市
自己做咁多無品野就隻字不提唔敢反駁
正一過街老鼠
沒事兒道歉個時,記得捉埋契仔
淡友俠跪玻璃
正put 驚西咩

只食大浪
唔係唔想撐

但成篇文搵唔到一個point

或者你未知自己點解會畀人串

真係因為你係淡友咁簡單?

BTW 你話跌,心中跌幾多,跌幾耐,有咩因素不如表達下

189跌到185都係跌,係顯而易見...
多謝沒事巴

我覺得你個指標仲準過沈大師
條撚樣應該精神有問題 一係就極度自我中心
由佢吹奏自己都比人笑鳩到依家
柒咗咁多次都要死撐
佢都一直覺得自己無問題 個個都係唔抵得佢 想迫害佢
弱撚智
唔係唔想撐

但成篇文搵唔到一個point

或者你未知自己點解會畀人串

真係因為你係淡友咁簡單?

BTW 你話跌,心中跌幾多,跌幾耐,有咩因素不如表達下

189跌到185都係跌,係顯而易見...
條撚樣應該精神有問題 一係就極度自我中心
由佢吹奏自己到比人笑鳩到依家
柒咗咁多次都要死撐
佢都一直覺得自己無問題 個個都係唔抵得佢 想迫害佢
弱撚智
所以咪整左篇孔乙己改文黎送俾佢, 跟本條友同孔乙己一撚樣

竊書不能算偷

被夾不能算輸
死撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞