有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (4) second round interview幾時開始啊

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
upload latest academic result 係唔係就快有offer?
我dse英文2,但考左ielts6

Year1 升year1 sem1 GPA below3.5 , 得violin8級, 現已收offer

如果佢出俾我 真係唔知點揀
Psycho vs special edu
其實睇到嘅doc應該一樣
兩科有冇轉submitted?
Special edu上個月in完 仲係selected for interview
Psycho就accept左offer
congrats!
Psycho 有offer之後先收到email叫你upload latest?
你做咩唔upload year 1 overall gpa?
應該睇你year 2 sem 1 gpa派interview
in完應該會收到email叫你upload latest (又好似唔係個個都收到email)
所以我想知send email叫upload代表咩
所以認真讀埋落去好過
Thanks
係呀
上年jupas 收18 今年得10
但non jupas 會不會收得三、四個想找人相認都難

絲知唔知地理呢幾年non jupas 收多唔多人
報完之後冇乜聲氣
由佢
可能下round 到你呢
不過jupas+non jupas intake得10人(仲要唔知收得足唔足)
如果同本科人玩唔埋就真係可以褶足五年
好多人in 仲要係second round
有冇巴絲收到中教second round interview ?
中同報咗仲未有消息
好多marginal 嘅當佢係救命草
係咪都報咗先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞