有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (4) second round interview幾時開始啊

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
請問係咩科 係咪會有email
收到LSE yr2,我係上edu website睇到,收唔到email
我收到year3要13號前交5000
巴打你會唔會讀啊
會讀呀,因為得呢科有offer
Hi,朋友收到PGDE幼兒教育part time offer,上嚟同大家報一報消息
應該係,想快有,可以預備一下
派左sem4gpa 係咪就咁upload 上去就得
有冇人收到中教/語研second round interview? 幫朋友問
有冇人12號會去in policy
我二月先報,我都不知。但第一round報的3月就已經in完。
巴打咩entry
我想問佢send左個email叫我盡快upload最新成績姐係有無機,定只係一個提醒?
係阿,我就係早4日前interview
係咪GHKS 我都收到
係阿 知唔知身邊係咪全部有in既都收到?
我唔知道啊 但以前policy都收過 果時問其他人都話有
唔好擔心,一齊放輕鬆,雖然我都好緊張
加油
繼續pish
收到學校寄嚟嘅信,但如果派grade嗰陣GPA差少少先meet到offer,有冇得照比留位費之後再retake返一科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞