有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (4) second round interview幾時開始啊

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
Interview 左?
https://www.eduhk.hk/degree/senioryr_dse.htm

見有同路人問過senior 入學問題,建議睇這網既pdf檔,入面列明了一些學科不同年的senior year入學要求所需的學院學系要求
有冇巴打/絲打收到英文/英教offer
我三月in 到而家都未有消息
Push
就係未有吖
pish
啫係我英文同英教都玩完了
yr3?
Pish
Psy second interview 出咗未?
有冇人最近收到教大interview 通知?
science education有沒有人收到offer了?2月in到宜家了都是沒消息
1. 有無人second round 報左小數 中數 收到offer
2. year ? --> year ?
3. 可以的話,GPA 幾多?

利申: 4月頭 in 完,而家咩都無
想問有叫我去interview 轉左做selected for interview,但係我冇去到interview,依家轉左做submitted係咩意思
我都係4月in小數 又係冇聲冇氣咁
有冇人收到小常interview ?
仲未有中史Offer
加一不過得十個位,個日有接近一百個去in
有in轉submit就有offer
但冇in又轉真係唔知,可能收咗皮了
edu 都幾睇重interview
你唔去in 就真係自動棄權咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞