有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (4) second round interview幾時開始啊

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
reg day係咪同jupas嘅一齊reg...
好想快啲知幾時reg day 想買機票
同問
Sem4爆4 求中教interview
同問
您幾時jn呀?
我收信係寫過3先有得trans學分
唔知其他人係咪一樣
先感謝絲打,tran唔tran到學分已經次要,宜加淨係想要Offer
有無人ghks轉左submitted
巴打係咪late round in嫁
係阿,5月尾in
我都轉咗,無in
Submitted 姐係點?
啲人話如果係由selected for interview轉去submitted,會大機會有offer
恭喜,我仲要慢慢等
巴打gpa幾分
3.2。。。。。。
想問下我報左 va(cac)
佢頭先打俾我話我個地址唔係full address叫我改返
但我offer status仲係selected interview
係咪姐係有機?thanks
剛打咗去問了,佢就話有啲科不一定interview就有機會收到offer。但通常所有education的科都要in。而就返我個case而言,佢就話早報不一定個一刻interview 通知,有可能遲啲先有。不過都幾口實。

另外GPA填個part,若果已知你畢業GPA的話就填Final cum. GPA/grade個位,未畢業(或個陣報時的)就填cum.gpa/grade個位
miss左lse的面試 會唔會再有機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞