有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (4) second round interview幾時開始啊

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇轉submitted
有冇人收到第二round小常interview 了?
一路都係submitted
想知second round interview 幾時開始?六月-七月?有冇上年ching有經驗
面試之前唔係會轉selected for interview,跟住再轉返submitted
Psy interview
我都收到
想問下 係咪收就入year three?
我岩岩都收到
我冇轉到好奇怪
巴打我又係讀緊EDU SF
但用asso成績報多次 今次收到interview
琴日上去睇個status發現佢幫我update咗我喺EDU個成績雖然EDU個成績係好過asso嗰個
所以唔知佢比interview係因為我係edu個成績定asso嗰個 個system有冇幫你update?
所有frd yr3 entry全部都有兩個sem既宿卷
你報咗year1 entry?
有無人知psy 如果收嘅話,係咪入year three?
中教Offer God求下你可憐下我
有冇巴絲知收到conditional offer係咪要等學校寄信嚟先知咩條件,上網login好似冇寫
請問巴打係咪今日收到offer
係呀
小常幾時派interview ,好驚冇書讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞