有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (4) second round interview幾時開始啊

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
幾時轉咖你係hd or degree?
degree呀 前排無留意 但今日上去睇轉左
希望係咁 你都好快嫁啦!
恭喜哂啊 我都係degree但我仲未轉
同埋想問你係pt degree or ft
Ft呀!加油呀應該大家都好快有
想問下edu學生係咪有apple MacBook 優惠

小弟想買部macbook pro但太害想要discounts
想問下edu學生係咪有apple MacBook 優惠

小弟想買部macbook pro但太貴想要discount
大概in d咩 上兩個禮拜apply
叫我skype interview
本身讀緊social science
岩岩收到幼教pt degree interview 唔係話出direct offer
係咪轉status通常都一次過轉哂
status好似係 但offer就唔係
收到其他offer但之前accept左個offer交左留位費 係咪打電話去office通知佢放棄個offer就得?
我嗰次係問點解想讀哩科加FYP會點做
佢問你fyp點做?
我都真係唔知點答點解要讀呢科
佢會俾個topic你 然後你要諗FYP點做 通常係一d社會問題
ICT first round in完都依家都冇消息
係咪即係冇機
點解我仲未轉唔係一次過轉㗎咩
唔知道但我轉左都未收到email
轉左唔一定會有email架你要check system 如果有offer會有個conditional offer status 之後禁入去交錢果啲野 再之後就會收到實體信 封信會講晒所有野
原來~~ 感謝你
講下等in完咗幾耐有offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞