有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (4) second round interview幾時開始啊

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
gcs year1係咪都出晒offer?
第二輪in,未有
等小常interview 等到幾時先有?另外中史有冇N手飯?而且ghks 和policy仲有冇interview ?
ICT 8/4 in完到依家都係乜消息都冇
加上個status 永遠都係submitted
11/4 in完都係乜消息都冇
都唔知幾時先收到offer
我16/2 in
都要3月中先收到offer

你哋預5月先有啦
幼教degree出offer未呀.....我仲係連status乽未轉wtf
都未轉
見其他人轉咗 呢科收咁少係咪已經派晒
但係佢又未reject喎
勁擔心唔係理應全部人都會轉submitted㗎咩
見人話submitted同offer冇關係
去到7,8月先會顯示reject(好似係)
如果同科有人轉左status你幾日內冇轉可以打定輸數
Ching 咩gpa
有冇人報咗health education想知要等幾耐先知有冇offer 定已經收哂人
等n手飯嘅日子好難捱
想問下巴絲如果有direct offer係咪冇full cert都得
3.3
都比左offer 你啦 我都無full cert
巴打介唔介意講下gpa幾多?同埋係咪interview得好好?
我驚我gpa太低 人地唔肯收ielts又冇up上去 因爲太低
禮拜一interview 我覺得我都係gg
ching係skype interview?最後有冇offer?
我唔係用gpa報嫁 巴打你gpa幾多?前幾年好似2.8都有offer
我得2.73唔知佢點解卑interview我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞