有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (4) second round interview幾時開始啊

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
唔好意思問完又問
CGPA2.9X大唔大機會食到N手飯?(中教)未出最尾一個sem成績,有機會上到3.0X
First round in完中教,係咪淨收3或以上的?有冇啲勵志嘅經歷可以分享下日日望住嗰三個字真係絕望加倍。
有無巴絲知sf liberal Studies 係咪喺大埔上堂thanks
唔該巴打
諗住四點半打過去
或者明天先打過去,想睇下一陣有冇email收到
啱啱收到幼教interview
中教終於轉咗submitted
大家都要加油啊
唔好放棄
仲有希望
想問下ghks派哂offer未呀?
恭喜巴打!!我應該要等
星期四打過去但冇人聽
今朝覆我電話
我就問中文教育嘅

對方同樣都係話會派到8月中,有機會收到Offer的。
希望大家未有Offer都唔好灰心住,共勉之。
另外如果巴打之後有信可否講講係咪都要CGPA3.0?大感謝
好,我原本3.5 加埋sem4 就3.54 改完一個星期就轉咗
想知 sport science 有冇巴絲打收到offer
3.54
有in
未,所以明天打去問,真的
Sem2係指Year2 sem2(sem4)?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞