有冇巴絲報咗教大EdUHK Non-JUPAS ? (4) second round interview幾時開始啊

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇人可以話我知小常點in吖
收唔到了,今舖大鑊了
2.8幾,我都希望明天派吧,6.30先派趕收工未派哂
我個陣報中史,gpa都冇3也收到interview ,教大應該以往收既gpa平均去派。另外明天不如打去問寸派哂未仲好
如果first round 有得in但冇offer 幾時先知收晒皮 唔想再無限咁等落去 好攰
同問,就黎等到崩潰
你幾時in?
我3月11in中教的,宜加叫緊second round了 不過我gpa唔過3啊,差少少先到3,可能都冇機了我寧願快快俾個unsuccessful 算了
未有,收十個,但超過百人去in 機會低
我2月尾in ghks sd左兩次email叫我up成績 gpa3點頭 ugc得教大最有機
N手飯喺咪派比first round先
仲報左咩u
City bu tree同ou
聽講係
加油啊!我諗巴打你有機的!相反我真係等N手飯都未必有有諗過打算問下個申請有冇甩漏
我也不知,但一定多過中史
Thx ar!希望你同我都有offer啦
我都收到兩次 我上個禮拜in 巴打知唔知GHKS有幾多位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞