Samsung Galaxy & Note 討論區 ( 45 )

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
淘寶70幾蚊係唔係真嘢?
其實係3仔問題定s10問題
只可以喺出面校靜音
冇得單獨校快門聲
我都想知
真係好大問題
咁我過幾日去轉會先
想問下有無人用緊watch?個Samsung pay係咪真係好方便?
好似遲下會更新夜景模式同埋25W quick charging
https://lih.kg/1079316

你講load 空氣?有人整左無事唔知宜家個位巴打點,我就換左sim 卡平均4到5日有一次load 空氣, 今日去到盲點停左3至5分鐘.....
老婆部C9PRO 就打柴要換機.
諗緊S9 定等NOTE 10 好. 我自己就用緊NOTE 9.
睇返有D 巴打都話NOTE 10 個映D相好過D9 少少. 粒電都係.
無轉盤, 無打電話
其實粉色42mm 都幾好
厚少少可以諗下原廠silicon或者皮
哪來的note10?
其實依家smart watch, earphone 都可低耗電
隻表(samsung)同手機standby耗電都係好少
淘有ringke 旗艦店
唔知呀我ebay,買十蚊aud樓下有兩張
一向都用開ringke佢啲嘢,但今次s10+個套真心唔掂,後面有條圍邊凸起防止撞背但太窄,會界手嘅
部S10+突然間musixmatch, google music同samsung music都播唔到機入面d apple lossless格式既歌
3個app都uninstall完reboot再裝過都係咁
已經試過COPY去部LG V10同sony XZ1用musixmatch同google music播都冇問題
有無巴打識得點搞
SORRY , 自己亂晒.
諗緊S10 定等半年出NOTE 10 好. 我自己就用緊NOTE 9.
睇返有D 巴打都話NOTE 9個映D相好過 S10 少少. 粒電都係.
有冇人個Samsung pay成日彈出黎話驗證指紋
機過機 用線過
動畫冇咁順暢
簡單嚟講咪唔夠“貼手指”
同埋啲動畫始終冇ios咁順
其餘其實冇咩分別
利申 冇用過iphone
Watch個Samsung pay係咪真係好方便?但係仲洗唔洗攞手機出黎掃指膜?
我好少用samsung pay, 要等其他巴打解答
4月1號已經有人post過
25w 應該冇咩可能。
夜景都有d可能會出
明明我 S8 用 3仔上網都唔會斷
希望佢會下放到舊機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞