Samsung Galaxy & Note 討論區 ( 45 )

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
由s9轉s10一開始就用手勢同one hand operation
而家叫我用翻s9個壓感homebutton左右滑做多工/返回 肯定好唔翻
用幾日已經慣
而家用返天王鍵先覺得唔慣
成日好想向上掃
其實個壓感home幾好用
even我而家用手勢都會用
用嚟代替撳開機掣開mon
一個profile set兩隻手指,快好多
請問s10e聽歌掂唔掂?邊到出機平?sunmobile $47xx算唔算抵?
堅快, 多謝巴打貼士
用緊note9
唔知點解lock screen 果陣播歌會係咁lag下lag下
我左手用多所以set左2set, 右手1set, 混合1set.
最緊要係有1set(主力用嗰隻手指)錄嗰陣時保持同角度但水平上下左右咁錄,以確保係unlock時放差少少位都開到
我都唔知wo 你問我我問邊個但屌我自己用緊部機 講個問題都要比人負評 祝打手們死全家
手機套還可以
buds 套真係有啲貴
按同掃嘅分別啫,應該唔難適應嘅,長 show 三天王鍵基本上等如用緊細 mon 機
得 airpod 咁奇怪,正常耳機都唔會吧
裝One Hand Operation
set做三天王function
用過返唔到轉頭
有無d普能貼係可以防花又用到指紋
有無d普通貼係可以防花又用到指紋
s10 有fingerprint update了
三星個隻
想問吓邊度有update呀
S10+ 爆左鏡頭玻璃去整大概幾錢到
一貼一問
s10e有冇好推薦既玻璃"貼"
佢原裝個張甩左
我都未有呀 好心急想想睇下個指紋fix左幾多
夜晚睇唔到部機 所以解唔到
話說你哋自己貼膠貼如果有飛邊問題嘅話,下次再貼嘅時候可以試吓將張酒精留返最後先抹
順序:眼鏡布>痴塵>貼>酒精
睇dbrand條片教,用緊閃魔兩個禮拜so far完全冇飛邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞