Samsung Galaxy & Note 討論區 ( 45 )

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
啱啱幫你試咗,我部Note 9 喺 「內部儲存空間->Whatsapp->Media->Whatsapp Document 」可以搵得返張圖,但我同時碌媒體瀏覽器都見到張圖啵
lm
新po lm
S9+有冇咩mon貼好用
雙wipe左一次
重裝Samsung Pay
仲係照彈出嚟
即係唔撚關我事啦
啱啱開機部s10+又自己reboot左四五次
我都係,最近果次更新之後就係咁
之前如果係差滿電既佢寫住剩餘7日19小時
但哩幾日差完電變咗得剩餘五日十幾
係咪出問題
舊機死咗 急住出新機 請問細舖定電訊商買抵啲?
同問
啱啱search左中移動現有客戶購買手機
s10e 4900
s10(128)5500
s10+(128)6400
note9個散熱系統s10有無?
點block Chrome d ad?
你地都裝咗adhell?
我有
我跟返個路徑搵,佢去到whatsapp doc 嗰到仲分左sent同private2個file,我就係private搵到張相,但媒體瀏覽器都仲係見唔到
應該你去到whatsapp個folder直接search係最快
之後可以copy去其他位
咁就應該睇到
我都有
想由iPhone xr轉s10 但又驚轉左會後悔
Btw Samsung好似無左自家既音樂app?我仲諗緊如果轉左s10用咩聽歌好
因為我iphone不嬲都慣左iTunes入歌,我暫時未搵到一個app係乜歌都有 又可以整個list 次序可以自己隨時任調
所以都唔敢轉住
其實係有samsung music
只不過要去galaxy store自己down
功能多介面都靚
利申 用開Spotify app所以冇用佢
我覺得係adhell撞
不如咁啦,有呢個症狀,有裝adhell嘅正評,冇嘅負評
點解我用GCAM 影夜鏡D 雜訊仲多過原裝相機 APP既?
係咪我SET 錯野
s10+有無要去邊間三叔先可以換mon貼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞