Samsung Galaxy & Note 討論區 ( 45 )

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
都可以喺筆嗰度搞cache,插落部機之後再send嘅,不過咁搞部機個價應該幾貴
用緊s10e
有時用唔到指紋解鎖,一定要入密碼
入密碼之後再熄mon又用得返指紋解鎖
完全唔知咩事,幾日先有一次。
有人話淘寶訂會快啲 同平啲

btw 一直用開amazon
到咗,一陣得閒就貼

記得試下張枱平唔平先
唔平既話你會想死
針孔鏡頭筆
S10+
有冇人試過google translate無辨法用廣東話輸入?冇啦啦變左國語
語音揀左香港 粵語?
係丫, 搞一大輪先發現下面原來要揀簡體先得,
之前係明明係揀繁體, 戇鳩鳩

gboard 語音輸入變到勁難捉摸幾時出英文幾時出中文, 之前明明英文keyboard嗰陣就會係英文,如果係係輸入手寫中文keyboard就會出中文,而家完全係睇佢心情
電應該唔成問題,支筆插左入機身已經掂住左,個頂唔使㩒埋入去已經叉到電
有分㗎咩?無論中定英都係照講 就 ok 㗎喇喎?

黐完,要重新register過d指紋
而家要好用力撳先得
但通常一次解到
屌,去埋專門店無得買
邊到先有
平時少傾電話,岩岩聽call真頭斷斷續續
有冇巴打S10+ 都係咁
台係CSL,開關VoLTE 都係咁
準備iphone x(爆mon 壞喇叭)轉會三叔,第2次轉會
ching s10電有冇倒水情況?
都幾夠一日玩ching,仲可以hotspot 8 hours
有無人知S10幾時有粉紅色
有無巴打知道原廠皮革case 綠色無面罩版
香港邊到搵得到
沙田專門店無
你有冇跟佢條片落完膠水落左張貼未照UV燈嗰時用力噤一下指紋感應既範圍,佢條片講明一定要做依個動作
利申:買左未痴
原廠張貼用得好好唔捨得摵
我S8嗰時就係張枱唔平,膠水走哂唔夠,最後要買多張
可能我哋set嘅語言唔同?我有用google mini 同hub, 所以我主要語言要set英文US, sub Chinese 廣東話
偷拍神器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞