Samsung Galaxy & Note 討論區 ( 45 )

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
今日出左s10+
想問仲有無個八達通回贈?
另外個iron殼同尿袋仲有無?
去到430 ar
電話睇唔到28 car嘅 同埋android 馬會 app真係好廢
咁當然你唔貼係最好啦,但係我而家用緊ringke出嗰隻水凝貼都冇問題,都係秒開
最主要唔單止係好細力咁印曬你成日手指落去,仲要計埋你隻平時放手指落去會上下偏差,所以嗰陣時最好留一個記錄位將你嘅手指喺同一個角度但係上下左右唔同咁樣錄, 盡可能將你手指會放落去sensor嘅機會都錄曬,咁就快好多
唔該曬你
但galaxy studio完左
好似無尿袋了?
對於聲波指紋解鎖有啲失望
我對手長期好乾,幾年前整落ip 6s既指紋都解鎖到,但10+尋日整完都經常開唔到
利申 打手死全家
我去舖頭玩左幾次機同研究下 都覺得好過蘋果
所以先想轉會 音樂你地講曬有咩方法
而家係諗緊見到有人屌Android會用用下save左好多垃圾 部機會好窒
不過我應該都會轉會
唔該曬你啊
水凝貼/唔用貼會易d
會再試下
即係八達通一定有
咁尿袋同電話殼?
殼一早換晒 尿袋應該重有
係咪拎埋張單直踩上朗豪坊就得?
原廠10+ silicon case要幾錢? 今日去太古城Galaxy Studio問個職員話要300幾 但佢都唔肯定
用咗一排跟機張貼
本來好地地,但最近右手要解幾次先解到
左手就一下開到
唔知咩問題,之前左右手都一下就開到
直踩要排隊
所以約時間攞就最好
但都有排等收confirmed letter
想問有link嗎?搵唔到
較32秒
S8 active (unlocked)咩門路可以買到?
我用手指頂實差電位先洗就冇問題
晚晚開水喉洗 用成日太多面油手汗
沒事兒
有360衞士幫你清重複/暫存檔案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞