Samsung Galaxy & Note 討論區 ( 45 )

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
araree 個兩款機套都幾靚,而且又唔貴
其實都係因為三叔申請咗類似嘅專利
先令到大家有幻想
冇重新開機,本身開左個天文台app睇天氣
訓之前拎手機睇聽日天氣,點知叫我入密碼
正常咁解鎖,唔係重新開機,但係流程係開機入密碼一樣
紅撞黑係幾靚
我今朝都有,好似係冇未讀fb notifications 就冇左指紋

唔知關唔關更新事
我應該唔關fb事,冇login
咁奇怪我都係用csl,暫時無呢個問題, 如果真睇下有無得換
成日放左入褲袋自己拍video
更新左之後熄埋 double tap to wake同埋always on好左
反而係邊框太幼睇youtube時成日hi到同我fast forward
但果種冇套快感真係翻唔到轉頭
鏡頭你地有無貼保護貼?
我已經花咗
好有衝動想撕左塊原廠mon貼 (已經花花地)
但又怕個Mon 好易花
有無人更新左今果10mb之後,lock screen set左既contact info 無左?顯示唔到
我仲喺度喎
唔想周圍搵可考慮打去 samsung 問,有貨可上去買,無貨可訂貨,等四、五日左右。
想問下佢原廠個張貼係接近市面上的乜類型貼
之前用其他機好多手指模印,但S10玩落部機沒乜手指模印
好正
現場有無野送
個 video 係假,但 samsung 的確有考慮過呢個方案,最終用唔用就唔知啦
我反而覺得呢排 csl VoWiFi/VoLTE 都好似有啲問題
我有幾次直情接唔到電話
重開左機就有了
九龍灣
玩遊戲有
你個殼係咩款 可唔可以影嚟睇吓?
係唔係可以去拎電同雪糕卷?
岩岩換左S10 有冇方法可以轉返whatsapp既對話去s10到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞