Samsung Galaxy & Note 討論區 ( 45 )

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
得磨沙,但係又睇唔清,而且跣手
之前s9 用開
唔算好厚而且無背面唔會加厚厚度
不過始終有保護性的bumper唔好expect 有超薄感
有無啲超簿既套 只係想防花
同一時間落單,喺部電話遲咗到姐
本身有開車,有塊磁石夾咗喺機背同手機殼中間,唔想刮花所以先買張貼頂住
【三星S10手机套S10+手机壳Galaxy S10透明全包硅胶套软壳透黑灰10e】https://m.tb.cn/h.eav87Un?sm=741e17

呢個case好撚正 又平又輕又薄
仲要唔跣手
用緊黑色
可以拎返, 會寄返俾你
先達20蚊透明軟case(全包)
個陣一出機求其諗住買個頂住先,用完返唔到轉頭
咁由得佢收,睇下收幾多先
起碼多隻藍牙speaker
點解用pie之後部份app內置既鈴聲會冇左?
例如之前Outlook會有自己既通知聲
依家變左Samsung本身既鈴聲
搵又好似搵唔到有得較返
點搞
有冇巴打升左9.0之後,
lock screen 右上角 冇左個 battery percentage indicator?
冇得係lock screen睇電量好唔方便
利申: Note 8
你本身 home screen 有冇 show
呢個唔關 lock screen 事
係 set status bar show 唔 show
想問下宜家想trade in換s10 邊間多週邊野送
大鋪送黎送去都係尿袋,microsd, 無線充
不如睇下邊間個價靚啲壓得少啲仲好
trade價應該都係胃信好d
Home screen有呀
係唔知邊一日lock screen開始冇左
oh 我 soft reset 之後有返
可能係9.0既glitch
唔壓得犀利的可能係
痴個揸車吸住既磁石扣唔知會唔會影響無線充
用緊磨沙黑 好靚
其實可唔可以block得ig啲廣告
遲下想s10+轉note10有冇同好
s10 plus 5880
咩 news 都冇
部S9+ 爆MON拎左去整, 佢話免費幫我換埋舊電
跟住我部機就成日自動重新開機
之後再拎過去CHECK又話冇事 隔左一個月又再黎過
有冇人知點樣CHECK果D重新開機記錄? 我上次拎去整 佢話我洗過機 搞到CHECK唔到咩事
透明唔會多指膜印?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞