Samsung Galaxy & Note 討論區 ( 45 )

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
仲考慮緊s10定plus,請問中度使用S10夠唔夠一日,S10手感好過plus
樂觀咁諗
360都只係負責內存檔案嗰part
安全性嗰part係交畀McAfee
係咪話遲啲更新會有超級夜景模式
有左可能會好好多
想問有無人用緊McAfee?
我用緊Norton, 需要用McAfee?

S10/s10+ 出左真係lock screen 既app/更新未? 而家仲係禁左都唔係真係熄screen, 只會跳去unlock 畫面
因為個隆細d同鐘意細部d揀左s10

電我自己就夠用一日冇打機成日用同聽歌
呢個就係內置嗰個
如果你用緊其他咁可以唔使理佢
我自己就冇裝其他所以係靠曬佢
等Note 10
始終都有心理陰影,撞鬼三叔用360
Mcafee係咪內置
答唔到你 因為我去studio攞
幫你推下
我懷疑佢指紋都有ai
每次set完指紋都解鎖好慢
過幾日又快翻

同一日set嘅指紋
用多d嗰隻 解鎖快好多
yes
不過應該都係好basic嘅
安全度肯定冇用返佢自己嘅軟件咁好
唔該曬你啊
有冇人s10+ 又有打Brawl star, 點解我成日打robot果關打打下,會有個螢幕鎖出左黎。
有無人用緊galaxy watch active?
諗緊如果轉會買s10,買唔買埋隻watch active好
active同watch差幾皮
不如買42mm galaxy watch

利申 仲諗緊買唔買
已入手46mm 細舖行貨2000,開心使用中
但watch太大舊好男裝錶feel唔係幾岩我
我問舖頭啲人話active係差在無得打電話
手細撚只可以買42
46真係太大

但巴打你係bluetooth? 其實曬唔曬電
女仔用active都OK既
你睇返review active陽光下個MON顯示得無咁好
10仔耗電3部最快,10+算到時一定後悔
我平時戴錶 38mm都覺得岩岩好唔可以再大
不過睇埋隻watch 佢有得Samsung pay呢下好吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞